Kylmä pinaattikastike savukalalle

Kylmä pinaattikastike savukalalle

Kylmän raikas pinaattikastike antaa maukkaan ja piristävän lisän savustetulle kalalle.

10 min
helppo
135 kcal / 100g
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
100 g
pinaattia
n. 1 dl
persiljaa
n. 1 dl
ruohosipulia
10
basilikan lehteä
1 - 2
valkosipulin kynttä
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (150 g)
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Kiehauta pinaattia kokoon vedessä muutama min. Valuta ja jäähdytä hetki
  2. Laita pinaatti, yrtit ja valkosipulin kynnet tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja hienonna.
  3. Mausta ja lisää crème fraîche joukkoon. Sekoita.
  4. Tarjoa savustetun kalan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
94 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

    Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›