Kylmä pinaattikastike savukalalle

Kylmä pinaattikastike savukalalle
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kylmä pinaattikastike savukalalle

Kylmä pinaattikastike savukalalle

Kylmän raikas pinaattikastike antaa maukkaan ja piristävän lisän savustetulle kalalle.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
100 g
pinaattia
n. 1 dl
tuoretta persiljaa
n. 1 dl
ruohosipulia
10
basilikan lehteä
1 - 2
valkosipulin kynttä
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (150 g)
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Kiehauta pinaattia kokoon vedessä muutama min. Valuta ja jäähdytä hetki
  2. Laita pinaatti, yrtit ja valkosipulin kynnet tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja hienonna.
  3. Mausta ja lisää crème fraîche joukkoon. Sekoita.
  4. Tarjoa savustetun kalan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
134 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.