Lämpimät Kappeli-patongit

Lämpimät Kappeli-patongit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lämpimät Kappeli-patongit

Lämpimät Kappeli-patongit

Valmiiseen patonkiin saa helposti makua Kappeli juustokuorrutuksella ja suolakurkuilla. Tarjoile lämpiminä kasvissosekeiton tai salaatin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
5 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pieni (27 cm)
patonki
1 rkl
juoksevaa hunajaa
1 - 2
suolakurkkua tai n. 10 coctailkurkkua
60 g

Pinnalle

rucolaa tai persiljaa

Ohje

  1. Halkaise patonki ja leikkaa n. 5 cm:n paloiksi. Voitele leikkauspinnat ohuelti hunajalla. Lisää päälle ohuiksi viipaleiksi leikatut kurkut tai pitkittäin halkaistut coctailkurkut sekä juustoviipaleet.
  2. Kuorruta uunissa 225 asteessa n. 5 min. Ripottele pinnalle rucolaa.
  3. Tarjoa lämpiminä esim. salaatin tai sosekeiton kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›