Lasimestarin silli

Lasimestarin silli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lasimestarin silli

Lasimestarin silli

Lasimestarin silli kuuluu on osa suomalaista joulupöytää. Tässä ohjeessa pohjana toimii vaalea glögi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
tekeytyminen
23 h
Yhteensä
23 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2
kokonaista rasvasilliä
1
porkkana
1
punasipuli
20
valkopippuria
20
maustepippuria
2
laakerinlehteä

Liemi

2 dl
Valio vaaleaa glögiä
½ dl
väkiviinaetikkaa
¾ dl
sokeria

Ohje

  1. Poista rasvasillistä sisälmykset ja pane sillit likoamaan yöksi runsaaseen kylmään veteen.
  2. Kiehauta liemen ainekset ja jäähdytä. Kuivaa sillit ja leikkaa paloiksi. Poista selkäruoto halutessasi.
  3. Viipaloi porkkana ja sipuli. Lado lasitölkkiin kerroksittain mausteita, sillipaloja ja porkkana- sekä sipuliviipaleita. Kaada päälle liemi
  4. Anna tekeytyä kylmässä 2 - 3 vuorokautta.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa halutessasi kokonaiset rasvasillit sillifileellä, esim. 2 pak (à 150 g) Boy kevytsuolatuttuja sillifileitä. Valmista muuten samaan tapaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
5,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›