Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Omena-pos­supasta

Omenainen possukastike maistuu myös pastan kanssa. Helppoa ja herkullista arkiruokaa koko perheen makuun.

Omena-possupasta
Omena-possupasta

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 300 g porsaan fileesuikaleita
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 2½ rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl vettä
  • ½ lihaliemikuutiota
  • 1-2  (200 g)
    omenaa raastettuna
    Voit kokeilla myös:
    • 1 dl omenasosetta kevyesti sokeroitua
  • 1 valkosipulin kynsi
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 rkl sinappia
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon

Tarjoiluun

  • 400 g tuorepastaa
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • ½ pussia (à 130 g)
    Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
    Valio Mustaleima™ Emmental e130 g juustoraaste
  • 300 g porsaan fileesuikaleita
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 2½ rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl vettä
  • ½ lihaliemikuutiota
  • 1-2  (200 g) omenaa raastettuna
  • 1 valkosipulin kynsi
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 rkl sinappia
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %

Tarjoiluun

  • 400 g tuorepastaa
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • ½ pussia (à 130 g) Valio Mustaleima™ raastetta

Ohje

  1. Paista lihasuikaleet Oivariini rasvassa. Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita. Lisää vesi ja murennettu liemikuutio. Sekoita
  2. Lisää omenaraaste tai -sose, valkosipulin kynsi hienonnettuna sekä mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes liha on kypsää.
  3. Lisää ruokakerma, kuumenna. Tarkista maku.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa possukastikkeen kanssa. Viimeistele annokset persiljalla ja juustoraasteella.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 178 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 21,6 g
Rasva 5,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1