
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 300 g porsaan fileesuikaleita
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2½ rkl vehnäjauhoja
- 2 dl vettä
- ½ lihaliemikuutiota
-
1-2 (200 g)
omenaa raastettunaVoit kokeilla myös:
- 1 dl omenasosetta kevyesti sokeroitua
- 1 valkosipulin kynsi
- mustapippuria myllystä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 rkl sinappia
- 1 tl suolaa
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Tarjoiluun
- 400 g tuorepastaa
- ½ dl hienonnettua persiljaa
-
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 300 g porsaan fileesuikaleita
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 2½ rkl vehnäjauhoja
- 2 dl vettä
- ½ lihaliemikuutiota
- 1-2 (200 g) omenaa raastettuna
- 1 valkosipulin kynsi
- mustapippuria myllystä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 rkl sinappia
- 1 tl suolaa
- 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
Tarjoiluun
- 400 g tuorepastaa
- ½ dl hienonnettua persiljaa
- ½ pussia (à 130 g) Valio Mustaleima™ raastetta
Jaa resepti
Ohje
- Paista lihasuikaleet Oivariini rasvassa. Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita. Lisää vesi ja murennettu liemikuutio. Sekoita
- Lisää omenaraaste tai -sose, valkosipulin kynsi hienonnettuna sekä mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes liha on kypsää.
- Lisää ruokakerma, kuumenna. Tarkista maku.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa possukastikkeen kanssa. Viimeistele annokset persiljalla ja juustoraasteella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
178 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
21,6 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.