Omenafocaccia

Omenafocaccia
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Omenafocaccia

Omenafocaccia

Hauska omenafocaccia on parhaimmillaan vastapaistettuna ja maidon kanssa nautittuna.

Valmistusaika

Työaika
30 min
kohotus
30 min
uunissa
13 min
Yhteensä
1 h 13 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

2 dl
¼ pkt (à 50 g)
hiivaa
½ tl
suolaa
¾ dl
sokeria
1 tl
kardemummaa
n. 4 dl
vehnäjauhoja
½ dl

Täyte

4 - 5 (400 g)
hapahkoa omenaa
1 tl
kanelia
¾ dl
fariinisokeria
50 g (vajaa 1 dl)
hasselpähkinärouhetta
2 - 3 dl

Ohje

  1. Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää suola, sokeri ja kardemumma. Lisää jauhot vähitellen ja lopuksi Oivariini puuhaarukalla sekoittaen.
  2. Kaada löysä taikina uunipellille leivinpaperille. Ripota taikinan päälle jauhoja. Taputtele ympyrä (Ø n. 30 cm). Anna kohota liinan alla.
  3. Viipaloi kuoritut omenat mikroastiaan. Sekoita omenoihin sokeri ja kaneli. Pehmitä omenia mikrossa n. 3 - 5 min.
  4. Lisää hasselpähkinärouhe. Kaada seos kohonneelle pohjalle. Ripota juustoraaste päälle. Paista 225 asteessa n. 13 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›