Pinaattikastike

Pinaattikastike

Pinaattikastike sopii erityisesti kalaruokien ja keitettyjen perunoiden kanssa tarjottavaksi. Voit valmistaa pinaattikastikeen myös tuoreesta pinaatista.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
1 pussi (150 g)
pakastepinaattia
2 ½ rkl
vehnäjauhoja
1 prk (2 dl)
1 ½ dl
vettä
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Sekoita sulatettu ja valutettu pinaatti kattilassa Oivariini rasvaan. Lisää jauhot, sekoita.
  2. Lisää ruokakerma ja vesi ja kuumenna kastike koko ajan sekoittaen.
  3. Anna kiehua pari minuuttia. Mausta.
  4. Tarjoa kalan ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›