
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g porsaan paistisuikaleita
-
10 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 tl suolaa
- 6 dl vettä
- 1 iso sipuli
- 2 laakerinlehteä
- 5 kokonaista maustepippuria
- 150 g juuriselleriä
- 500 g valkokaalia tai punakaalia
- 6 (500 g) etikkapunajuurta
- 3 perunaa
- 2 tl timjamia
- 2 maustekurkkua
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
Pinnalle
- 0 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista paistisuikaleet voissa padassa tai paksupohjaisessa kattilassa. Lisää suola, vesi, sipuli lohkoina, laakerinlehdet ja pippurit. Hauduta kannen alla n. 20 min.
- Lisää ohuiksi suikaleiksi leikattu selleri ja punakaali. Keitä hetki ennen kuin lisäät perunasuikaleet ja raastetut etikkapunajuuret. Mausta timjamilla. Keitä kunnes pata on kypsää. Lisää lopuksi maustekurkkukuutiot ja smetana.
- Ripota päälle persiljasilppua ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
65 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
3,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hienonnettua persiljaa