Punajuuripestopasta

Punajuuripestopasta

50 min
keskitaso
83 kcal / 100g
2
0

Punajuuresta valmistettu pesto maistuu pastan kanssa. AURA® sinihomejuusto kruunaa kokonaisuuden.

Ainekset

4 annosta

Punajuuripesto

1 - 2 (150 g)
punajuurta
1 (100 g)
sipuli
1
valkosipulin kynsi
2 - 3 rkl
2 rkl
vaaleaa balsamietikkaa
1 dl
pinjansiemeniä
1 dl
tuoretta basilikaa
1 tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria

Pasta

2 l
vettä
suolaa
500 g
spagettia

Päälle

4 rkl
tuoretta basilikaa
pinjansiemeniä

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi punajuuret ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Siirrä kattilaan. Lisää kuorittu valkosipulin kynsi kokonaisena. Lisää Oivariini. Kuullota, kunnes sipuli on pehmiää.
  2. Lisää vettä kattilaan sen verran, että kasvikset peittyvät. Keitä kypsiksi, n. 15 min.
  3. Paahda pestoon ja pastan päälle tulevat pinjansiemenet kuivalla pannulla keskilämmöllä.
  4. Kaada keitinvesi pois. Lisää muut raaka-aineet kattilaan. Soseuta sauvasekoittimella. Peitä kannella ja pidä lämpimänä.
  5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Lisää punajuuripesto valutetun pastan joukkoon. Sekoita. Annostele pasta lautasille.
  7. Lisää päälle AURA muru, basilika ja paahdetut pinjansiemenet.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
2 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)