Puolukkarahkakakku

Puolukkarahkakakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Puolukkarahkakakku

Puolukkarahkakakku

Mehevä kakku kätkee sisälleen raikkaan puolukkarahkatäytteen. Tarjoa kakku haaleana vaniljakastikeen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
45 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset10 annosta

10 annosta

Pohja

150 g
1 ½ dl
sokeria
2
kananmunaa
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
1 tl
kardemummaa
2 tl
leivinjauhetta
1 dl

Täyte

250 g
1 rkl
sitruunamehua
1
kananmuna
1 tl
vaniljasokeria
¾ dl
sokeria
4 dl
puolukoita

Tarjoiluun

tomusokeria

Ohje

  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa munat joukkoon yksitellen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito nopeasti sekoittaen
  2. Laita irtopohjavuoan (Ø 23 cm) pohjalle leivinpaperi. Kaada puolet taikinasta vuokaan, levitä tasaiseksi. Sekoita keskenään täytteen aineet. Levitä täyte tasaisesti taikinan päälle. Levitä loppu taikina pinnalle tasaisesti
  3. Paista 175 asteessa n. 45 min, kunnes pinta on kauniin ruskea ja kakku on kypsä
  4. Siivilöi jäähtyneen kakun päälle tomusokeria ja tarjoa vaniljakastikkeen kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›