Puutarhurin punajuurivuoka

Puutarhurin punajuurivuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Puutarhurin punajuurivuoka

Puutarhurin punajuurivuoka

Punajuurivuoka maistuu lisukkeena liha- ja kalaruokien kanssa. Kerma mehevöittää punajuuret uunissa ihanan pehmeiksi.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
5 - 6 (550 g)
punajuurta
2 dl
1 tl
rakuunaa
2 tl
sitruunamehua
½ tl
suolaa
2 tl
vehnäjauhoja

Pinnalle

tuoretta rakuunaa

Ohje

  1. Pese punajuuret. Keitä ne kuorineen melkein kypsiksi höyrykattilassa tai vedessä
  2. Kuori jäähtyneet punajuuret. Leikkaa ne 1/2 cm:n vahvuisiksi viipaleiksi. Laita punajuuret uunivuokaan.
  3. Mausta kerma ja sekoita siihen vehnäjauhot. Kaada seos punajuurien päälle.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.
  5. Tarjoa erilaisten liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›