
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kurkku
- 1 keltainen paprika
- 1½ rkl väkiviinaetikkaa
- 2 rkl sokeria
- ¾ tl suolaa
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- 1 ruukku lehtisalaattia
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kurkku ensin pituussuunnassa kahtia ja sitten n. 1/2 cm:n viipaleiksi. Poista paprikasta siemenet ja valkoinen osa sisältä. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi.
- Laita kurkku- ja paprikaviipaleet kannelliseen purkkiin tai muovirasiaan. Lisää rasiaan etikka, sokeri, suola ja tilli. Laita kansi kiinni ja ravista, kunnes kurkku pehmiää hiukan ja maustuu.
- Huuhdo ja kuivata salaatinlehdet. Levitä ne laakealle vadille tai annoskulhoihin. Kaada kurkuista ylimääräinen liemi pois ja levitä kurkku-paprikaseos salaatille. Lisää keskelle raejuusto keoksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
37 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
4,5 g
Rasva
0,2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa