Siirry sisältöön

Lakritsireseptit

Suomalaisten makuun sopivat lakritsi ja salmiakki sopivat sekä suolaisiin että makeisiin ruokalajeihin. Lakritsi voi antaa ruokaan hieman yllättävänkin makuvivahteen, mitä kannattaa rohkeasti kokeilla. Kuka uskoisi panna cotan nähdessään sen maistuvankin hienoisesti lakritsilta? Lakritsi, paahdettu valkosuklaa ja vadelmat on lyömätön makuyhdistelmä panna cotassa.

Täydennä lakritsilla lihan makua valmistamalla lakritsiglaseerattua naudan ulkofileettä. Turkinpippurirahka appelsiinilla höystettynä sopii monen makuun. Toffee eli fudge on herkullinen makeinen, jossa salmiakki ja vanilja täydentävät toisiaan. Ihastuta juhlissa näyttävällä mustalla kääretortulla tai lakritsikakulla, jonka täytteeseen on ujutettu ihanaa AURA juustoa.

Kokeile myös muita herkullisia lakritsisia reseptejä täällä!

Search