Mousset
Mousset ovat näyttäviä, mutta helppoja jälkiruokia, joihin saat herkullisia makuja esimerkiksi marjoista, hedelmistä tai suklaasta. Suolaiset mätimousse ja broilerinmaksamousse maistuvat alkuruoaksi tai lisukkeena, wasabikermavaahdolla maustat esimerkiksi kasvissosekeiton. Välipalaksi saat raejuusto-hedelmävaahdon vartissa. Joulupöytään sopii pipari-puolukkavaahto tai minttu-suklaakerma, kesäiseen pöytään sopii vaikkapa kolamousse ja vadelmajää. Kokeile myös raikasta päärynävaahtoa!
44 reseptiä
1 h 50 min
Joulupavlovat
2 h 30 min
Suklaamousse ja piparkakkuvaahtoa
15 min
Piparkakkumousse AURA murulla
12 h 36 min
Rommirusina-piparikupit
1 h 20 min
Puutarhapavlova
20 min
Sachermousse
30 min
Piparkakkumousse
15 min
Helppo kirsikkaherkku
1 h 15 min
Kuohkea sitruuna-vaniljakastike
20 min
Valkosuklaa-appelsiinimousse
2 h 10 min
Mustikka-piimämousse
15 min
Raejuusto-hedelmävaahto
10 min
Marjainen raejuustovaahto
15 min
Valkosuklaamousse
2 h 5 min
Minttu-suklaakerma
1 h 20 min
Suklaamousse
5 min
Kinuskikermavaahto
5 min
Kevyt marjavaahto
10 min
Mokkakermavaahto
20 min
Suklaa-chilimousse
10 min
Karpalomousse
1 h 15 min
Marinoidut mansikat mokkavaahdossa
30 min
Suklaa-mämmimousse
15 min
Pipari-puolukkavaahto
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?