
Pataruokareseptit
Höyryävät pataruoat ovat helppo valmistaa: laitat vain ainekset pataan ja annat uunin hoitaa loput. Padan kypsyessä voit puuhailla muuta ja palata, kun ruoka on valmista. Pataruoat maistuvat erityisesti syksyn tullen. Perinteisiä pataruokia ovat karjalanpaisti ja riistakäristys. Näiden lisäksi herkullisia pataruokia valmistuu myös kanasta, kalasta ja juureksista.
Patoihin kannattaa hyödyntää sesongin juureksia, jolloin ne ovat maukkaimmillaan. Katso herkulliset pataruokareseptit!
70 recipes

Härkis-kasvismoussaka

Härkis-käristys

Burgundinpata

Nyhtökaura-meksikonpata

Nilssonin jänispaisti

Karjalanpaisti

Vegaaninen stifado

Luumuinen lihapata

Lyonin kanapata

Helppo kanapata

Tomaattinen linssi-palvikinkkupata

Lakulihapata

Ranskalainen kanapata

Mausteinen kasvispata

Mifu-linssipata

Poronkäristys ja ruskistettu pottuvoi

Maukas makkarapata

Possupata

Palapaisti

Pippurinen kanapata

Kermainen haukipata

Moskovan pata

Kukkoa viinissä

Italian pata
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?
