
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 70 g lehtipinaattia
-
175 g
Valio Oltermanni® Cheddar juustoaValio Oltermanni® Cheddar on mieto kypsytetty cheddar-juusto, jonka raikkaan happamassa maussa on myös aavistus lempeää…
- ½ dl aurinkokuivattua tomaattia
-
200 g
vihreitä tomaatteja esim, tomatillo
- 250 g kesäkurpitsaa
Voit kokeilla myös - 0 kg hunajapaahdettuja pähkinöitä tai manteleita
Tomaattien panerointiin
- 1 kananmuna
- ½ dl maissijauhoja tai vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- ripaus jauhettua valkopippuria
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Siiderikastike
- 1 dl kuivaa siideriä
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 1½ rkl rypsiöljyä
- ½ rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
Kastikkeen valmistus
- Valmista ensin kastike.
- Mittaa teräskattilaan siideri ja etikka. Keitä seosta kokoon, kunnes sitä on jäljellä n. puolet.
- Jäähdytä. Lisää joukkoon vatkaten rypsiöljy, sitruunamehu ja mausteet. Voit käyttää esim. sauvasekoitinta.
Salaatin valmistus
- Huuhdo ja kuivaa pinaatti.
- Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi tai murra se pieniksi paloiksi.
- Hienonna aurinkokuivatut tomaatit.
- Kokoa salaatti "tomaatteja vaille valmiiksi" annoslautasille tai isolle, laakealle vadille.
- Leikkaa tomaatit 1 cm:n viipaleiksi.(Voit käyttää niiden tilalla pientä kesäkurpitsaa. Leikkaa se 2 - 3 mm:n viipaleiksi.)
- Vatkaa munan rakenne rikki syvällä lautasella. Sekoita toisella lautasella vehnäjauhot, suola ja valkopippuri.
- Kasta tomaattiviipaleet ensin munaan, sitten jauhoseokseen. Paista ruskeiksi pannulla Oivariini rasvassa. Pidä lämpiminä esim. alumiinifolion alla.
- Lisää salaattiin paistetut tomaatit. Tarjoa heti.
- Sopii esim. alkusalaatiksi, tarjoa lisänä rapeakuorista leipää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
160 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
5,6 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hunajapaahdettuja pähkinöitä
- jauhettua valkopippuria
- Valio Oivariini® juoksevaa
- suolaa
- mustapippuria myllystä