Paistetut vihreät tomaatit - ruoka on kotoisin Yhdysvaltojen eteläisistä osavaltioista. Siihen käytetään loppusadon tomaatteja, joita auringon lämpö ei ehtinyt kypsyttää. Mikäli niitä ei ole saatavilla, kokeile tilalla puoliraakoja, kiinteitä tomaatteja tai pientä kesäkurpitsaa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
1 pkt (70 g) | lehtipinaattia |
175 g | |
½ dl | aurinkokuivattua tomaattia |
200 g | vihreitä tomaatteja tai 250 gkesäkurpitsaa |
½ dl | hunajapaahdettuja pähkinöitä tai manteleita |
Tomaattien panerointiin | |
---|---|
1 | kananmuna |
½ dl | maissijauhoja tai vehnäjauhoja |
½ tl | suolaa |
ripaus | jauhettua valkopippuria |
Paistamiseen | |
Siiderikastike | |
1 dl | kuivaa siideriä |
1 rkl | valkoviinietikkaa |
1 ½ rkl | rypsiöljyä |
½ rkl | sitruunamehua |
ripaus | suolaa |
mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.