
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 rasiaa (à 100 g) siitakesieniä
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
- 2 rkl makeaa soijakastiketta (Ketjap manis)
- ½ tl mustapippurirouhetta
- 3 rkl vehnäjauhoja
-
1 l
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 l Valio Kiehu® maitojuomaa
Voit kokeilla myös -
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- ½ tl suolaa
- ½ dl tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sienet. Kuumenna Oivariini kattilassa, lisää sienet ja sipuli. Kuullota 2 - 3 min.
- Lisää soijakastike ja mustapippuri. Ripota pinnalle jauhot. Sekoita
- Lisää maito kattilaan koko ajan sekoittaen. Kuumenna ja anna kiehua 2-3 min, sekoittele.
- Lisää kuutioitu juusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla.
- Lisää pinnalle tuoretta korianteria juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
91 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
5 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa