Savusilakkaletut

Savusilakkaletut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Savusilakkaletut

Savusilakkaletut

Savustetuilla silakoilla höystetyt letut maistuvat pikkusuolaisena salaatin kera. Kokeile myös muita savustettuja kaloja.

Valmistusaika

Työaika
1 h
tekeytyminen
30 min
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset60 pientä lettua

60 pientä lettua

Taikina

3
kananmunaa
6 dl
3 dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa

Paistamiseen

Pannulle

650 g
savusilakoita (n. 400 g perattuna)
1 dl
tilliä tai ruohosipulia

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää taikinaan muut aineet ja vatkaa tasaiseksi. Anna turvota 30 min.
  2. Perkaa ja paloittele savusilakat. Sekoita niiden joukkoon hienonnettu tilli tai ruohosipuli.
  3. Laita kuumalle lettupannulle Oivariini rasvaa. Lisää jokaiseen syvennykseen pieni lusikallinen savukalaa. Kaada päälle taikinaa. Paista kypsiksi molemmin puolin.
  4. Pidä letut kuumina alumiinifolion alla
  5. Tarjoa salaatin kera.
Vinkki

Vinkki

* Ohjeen annoksesta tulee n. 60 kpl pientä lettua.* Valio Oivariini juokseva on laktoositonta. Korvaa maito Valio laktoosittomalla kevytmaitojuomalla, jos teet laktoosittomia lettuja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›