Venäläinen sieniruukku "Julienne" tehdään perinteisesti kuvissa näkyviin varrellisiiin metallisiin annosvuokiin, mutta ne voi korvata mainiosti pienillä annosvuoilla. Tämä täyteläinen ruoka on vienyt monen sienenystävän sydämen, sillä nämä raaka-aineet tekevät kunniaa metsänherkuille.
400 g | tuoreita tatteja (n. 1/2 l kuutioituna) |
1 rkl | |
1 (100 g) | sipuli |
1 prk (2 dl) | |
1 prk (120 g) | |
100 g (2 dl) | |
⅓ tl | suolaa |
¼ tl | jauhettua maustepippuria |
Kuorrutus | |
---|---|
50 g (1 dl) | |
tuoretta persiljaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.