Täytetty valkosipulipatonki

Täytetty valkosipulipatonki
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Täytetty valkosipulipatonki

Täytetty valkosipulipatonki

Reippaasti valkosipulisella raejuustoseoksella täytetty patonki on nopea valmistaa ja kiva lisä salaattiaterialle.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
10 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
2 (à 125 g)
esipaistettua moniviljapatonkia tai 1 iso maalaispatonki
25 g
1 prk (à 200 g)
2-3
valkosipulin kynttä
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Purista valkosipulin kynnet pehmeän rasvan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Lisää raejuusto ja persilja. Sekoita
  2. Leikkaa patongin päälle pitkä viilto ja täytä kolo seoksella.
  3. Kuumenna uunissa folioon käärittynä 200 asteessa n. 10 min.
  4. Tarjoa pikkuruokana salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
216 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›