Täytetty valkosipulipatonki

Täytetty valkosipulipatonki

Reippaasti valkosipulisella raejuustoseoksella täytetty patonki on nopea valmistaa ja kiva lisä salaattiaterialle.

20 min
helppo
216 kcal / 100g
0

Ainekset8 annosta

8 annosta
2 (à 125 g)
esipaistettua moniviljapatonkia tai 1 iso maalaispatonki
25 g
1 prk (à 200 g)
2-3
valkosipulin kynttä
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Purista valkosipulin kynnet pehmeän rasvan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Lisää raejuusto ja persilja. Sekoita
  2. Leikkaa patongin päälle pitkä viilto ja täytä kolo seoksella.
  3. Kuumenna uunissa folioon käärittynä 200 asteessa n. 10 min.
  4. Tarjoa pikkuruokana salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
216 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›