Tomaattigratinoidut lampaanfileepihvit

Tomaattigratinoidut lampaanfileepihvit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tomaattigratinoidut lampaanfileepihvit

Tomaattigratinoidut lampaanfileepihvit

Tomaattigratinoidut lampaanfileepihvit ovat mainio valinta juhlavan aterian pääruoaksi. Välimerelliset maut sopivat voimakkaan lampaanlihan kanssa hyvin. Tarjoile pihvien kanssa kylmää jogurttikastiketta ja raikasta salaattia.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
15 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
900 g
lampaan ulkofileitä
1 tl
suolaa
pippurisekoitusta
1/2 - 1 prk (à 180 g)
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
½ rkl
yrttimaustetta , esim. Välimerensekoitusta
2 - 3 rkl
tomaattien öljyä

Ohje

  1. Leikkaa fileet noin 5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja nuiji ne samankokoisiksi. Mausta suolalla sekä pippurilla.
  2. Ruskista pihvit Oivariini rasvassa pannulla ja nosta leivinpaperille pellille tai vuokaan.
  3. Hienonna juusto ja tomaatit karkeasti. Yhdistä ainekset, mausta yrttisekoituksella ja lisää hieman tomaattien öljyä. Levitä seos pihveille.
  4. Kypsennä pihvit juuri ennen tarjoilua 225 asteessa n. 15 min. Kokeile kypsyyttä tikulla. Kun reiästä tulee kirkasta nestettä, pihvit ovat kypsät.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
219 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›