Valio Oivariini® - voittamaton maku

Valio Oivariini® on Suomen suosituin levite ja se on osa suomalaisten ruokapöytiä niin arjessa kuin juhlassakin. Tuotteiden ainutlaatuinen maku syntyy tuoreesta suomalaisesta Valio voista ja ensiluokkaisesta, kotimaisesta rypsiöljystä. Se on maku, jota suomalaiset rakastavat ja se on maku, joka herättää muistoja.

Ota talteen Bella Tablen helppo juuresrieskaresepti ja nauti uuden Oivariini® merisuolan kanssa tai kokeille Foodbytwins luomaa sienileipää. Vai maistuisiko mieluummin Mikko Parikan simppeli graavisiikaleipä?

Uusi Valio Oivariini® merisuola herkku hetkiin

Herkullisempia hetkiä varten syntyi puhtaasta kotimaisesta voista ja rypsiöljystä valmistettu, merisuolasta makunsa saanut uutuus levite Valio Oivariini® merisuola.

Lue lisää

Valio Oivariini® kolme öljyä – uusi voittamaton maku

Valio Oivariini® kolme öljyä on vähärasvaisempi uutuuslevite, jonka maussa kohtaavat avokadoöljyn pehmeys ja kurpitsansiementen paahteisuus.

Lue lisää

Maistuvia reseptejä

Itse kasvatettu tai itse tehty ruoka maistuu aina maailman parhaalta - onhan se omin käsin ja rakkaudella tehtyä. Sen kaveriksi sopii tietenkin vain Valio Oivariini® sillä sekin on valmistettu huolella puhtaista suomalaisista raaka-aineista. Nauti hyvästä ruoasta, suomalaisen luonnon antimista ja kokeile reseptejämme.

Luonnon aarteita leivontaan

Katso lisää reseptejä leipien leivontaan

Näin valmistuu Suomen suosituin levite Valio Oivariini®

  1. Se saapuu kauppaasi läheltä. Valio Oivariini® on täysin kotimainen tuote, joka saapuu lähikauppaasi Seinäjoen tehtaaltamme.
  2. Jokainen Oivariini® syntyy Seinäjoen tehtaalla kotimaisin voimin. Valio Oivariini® levitteissä käytettävä voi valmistetaan Seinäjoella suomalaisesta maidosta, joka kerätään meijeriin keskimäärin 69 kilometrin etäisyydeltä.
  3. Oivariini® ei koskaan sisällä lisäaineita. Valio Oivariini® tarjoaa luonnollisuutta arvostavalle laajan valikoiman lisä- ja säilöntäaineettomia rasvoja.
  4. Vain tuoretta voita ja rypsiöljyä kotimaisilta tiloilta. Valio Oivariini® levitteissä käytettyä voita ei varastoida eikä pakasteta, vaan se on aina vastakirnuttua. Kotimaista rypsiöljyä puolestaan ei koveteta valmistuksen aikana, vaan se käytetään luontaisessa juoksevassa muodossa.
  5. Siinä on voittamaton maku. Valio Oivariini® on Suomen suosituin levite, eikä syyttä. Sen ainutlaatuinen maku syntyy tuoreesta, suomalaisesta Valio voista ilman keinotekoisia aromeja tai lisäaineita.
  • Valio Oivariini® maistuu yhtä luonnolliselta kuin itse kasvatettu peruna tai leivottu leipä, koska myös Oivariini® syntyy puhtaista suomalaisista raaka-aineista.

Tuotteen takana
Näin valmistuu aito Valio Oivariini® levite
Tuotteen takana
Valio Oivariini® voittamaton maku 40 vuotta

Valio ValSa® maitosuolan avulla olemme vähentäneet suolan määrää tuotteissa jopa 50 %, ja maku on silti erinomainen. Oivariini® levitteistä löytyy kolme vähempisuolaista levitettä. Tunnistat vähempisuolaiset lempituotteesi vihreästä Valio ValSa® tunnuksesta.

Lue lisää ValSa® maitosuolasta