Valio Oivariini®

Voittamaton maku jo 40 vuotta

Valio Oivariini® on Suomen suosituin levite ja se on osa suomalaisten ruokapöytiä niin arjessa kuin juhlassakin. Tuotteiden ainutlaatuinen maku syntyy tuoreesta suomalaisesta Valio voista ja ensiluokkaisesta, kotimaisesta rypsiöljystä. Se on maku, jota suomalaiset rakastavat ja se on maku, joka herättää muistoja.

Ystävyyden reseptejä

Elämä näyttäytyy ihanimpana sellaisina hetkinä, jolloin osaa katsoa lähelle. Nähdä pienet, tärkeät hetket, joista kasvaa vaivihkaa niitä kaikkein suurimpia. Nauti hyvästä ruoasta yhdessä ystäviesi kanssa – kokeile alla olevia reseptejä ja kutsu ystävä kylään maistelemaan herkkuja kanssasi.

Näin valmistuu Suomen suosituin levite Valio Oivariini®

  1. Se saapuu kauppaasi läheltä. Valio Oivariini® on täysin kotimainen tuote, joka saapuu lähikauppaasi Seinäjoen tehtaaltamme.
  2. Jokainen Oivariini® syntyy Seinäjoen tehtaalla kotimaisin voimin. Valio Oivariini® levitteissä käytettävä voi valmistetaan Seinäjoella suomalaisesta maidosta, joka kerätään meijeriin keskimäärin 69 kilometrin etäisyydeltä.
  3. Oivariini® ei koskaan sisällä lisäaineita. Valio Oivariini® tarjoaa luonnollisuutta arvostavalle laajan valikoiman lisä- ja säilöntäaineettomia rasvoja.
  4. Vain tuoretta voita ja rypsiöljyä kotimaisilta tiloilta. Valio Oivariini® levitteissä käytettyä voita ei varastoida eikä pakasteta, vaan se on aina vastakirnuttua. Kotimaista rypsiöljyä puolestaan ei koveteta valmistuksen aikana, vaan se käytetään luontaisessa juoksevassa muodossa.
  5. Siinä on voittamaton maku. Valio Oivariini® on Suomen suosituin levite, eikä syyttä. Sen ainutlaatuinen maku syntyy tuoreesta, suomalaisesta Valio voista ilman keinotekoisia aromeja tai lisäaineita.
  • Valio Oivariini® vie ajatukset kesän makuihin ja muistoihin. Niihin pieniin hetkiin, mistä kesämme ja elämämme koostuu. Juhlavuoden filmi kertoo pitkästä ystävyydestä, lapsuudenkesästä ja makumuistoista.

Näin valmistuu aito Valio Oivariini® levite
Valio Oivariini® voittamaton maku 40 vuotta

Valio ValSa® maitosuolan avulla olemme vähentäneet suolan määrää tuotteissa jopa 50 %, ja maku on silti erinomainen. Oivariini® levitteistä löytyy kolme vähempisuolaista levitettä. Tunnistat vähempisuolaiset lempituotteesi vihreästä Valio ValSa® tunnuksesta.

Lue lisää ValSa® maitosuolasta
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›