Valio Oivariini® - voittamaton maku jo 40 vuotta

Valio Oivariini® on Suomen suosituin levite ja se on osa suomalaisten ruokapöytiä niin arjessa kuin juhlassakin. Tuotteiden ainutlaatuinen maku syntyy tuoreesta suomalaisesta Valio voista ja ensiluokkaisesta, kotimaisesta rypsiöljystä. Se on maku, jota suomalaiset rakastavat ja se on maku, joka herättää muistoja.

Kesän makuja ruokapöytään

Valio Oivariini® maistuu edelleen samalta kuin 40 vuotta sitten – kesältä, ystävyydeltä ja auringolta. Maista kesää ja kokeile herkullisia reseptejämme. Luo uusia makumuistoja yhdessä pöydässä.

Valio Oivariini herkkuja yhteiseen pöytään

Näissä herkuissa maistuu kesä. Lähde retkelle yhdessä ystävän kanssa tai keitä naapurille kahvit terassilla. Luo uusia makumuistoja herkutellen.

Ystävyyden juhlat

40-vuotias Valio Oivariini juhli ystävyyden merkeissä 13.6. Valkosaaren Telakalla. Paikalla oli kymmeniä ystäväpareja, jotka pääsivät nauttimaan ihanasta illasta yhdessä pöydässä. Katso tunnelmat juhlista ja ystäväparien tarinat.

Katso tunnelmat
Valio Oivariini® vie ajatukset kesän makuihin ja muistoihin. Niihin pieniin hetkiin, mistä kesämme ja elämämme koostuu. Juhlavuoden filmi kertoo pitkästä ystävyydestä, lapsuudenkesästä ja makumuistoista.

Näin valmistuu Suomen suosituin levite Valio Oivariini®

  1. Se saapuu kauppaasi läheltä. Valio Oivariini® on täysin kotimainen tuote, joka saapuu lähikauppaasi Seinäjoen tehtaaltamme.
  2. Jokainen Oivariini® syntyy Seinäjoen tehtaalla kotimaisin voimin. Valio Oivariini® levitteissä käytettävä voi valmistetaan Seinäjoella suomalaisesta maidosta, joka kerätään meijeriin keskimäärin 69 kilometrin etäisyydeltä.
  3. Oivariini® ei koskaan sisällä lisäaineita. Valio Oivariini® tarjoaa luonnollisuutta arvostavalle laajan valikoiman lisä- ja säilöntäaineettomia rasvoja.
  4. Vain tuoretta voita ja rypsiöljyä kotimaisilta tiloilta. Valio Oivariini® levitteissä käytettyä voita ei varastoida eikä pakasteta, vaan se on aina vastakirnuttua. Kotimaista rypsiöljyä puolestaan ei koveteta valmistuksen aikana, vaan se käytetään luontaisessa juoksevassa muodossa.
  5. Siinä on voittamaton maku. Valio Oivariini® on Suomen suosituin levite, eikä syyttä. Sen ainutlaatuinen maku syntyy tuoreesta, suomalaisesta Valio voista ilman keinotekoisia aromeja tai lisäaineita.

Kaikki alkoi vuonna 1979. Silloin syntyi levite, joka sai nimekseen Valio Voimariini. Siitä tuli nopeasti suomalaisten suosikki.

koko tarina