Raparperireseptit
Happamanmakean raparperin sadosta saadaan nauttia yleensä jo toukokuussa. Parhaillaan raparperi on tuoreena, mutta sen voi myös pakastaa talven herkkuihin. Raparperin lehdet ovat myrkyllisiä, mutta sen mehevät varret ovat syötäviä.
Raparperi sopii leivontaan, jälkiruokiin ja lisukkeeksi. Kesä on raparperin kulta-aikaa, jolloin herkutellaan raparperipiirakalla, raparperirahkalla, raparperijäätelöllä ja monilla muilla raparperiherkuilla. Raparperikiisseli on raparperipiirakan ohella klassikko. Raparperikiisseli nautitaan yleensä vaahdotetun kerman tai vaniljajäätelön kanssa. Kesän raikkaana juomana voit puolestaan tarjoilla mansikka-raparperisangriaa joko alkoholilla tai ilman.
Katso kaikki parhaat raparperireseptit!
36 reseptiä
Raparperi-kinuskiviinerit
Raparperigrillinyytit
Mansikka-raparperijäätelö
Mansikka-raparperisangria
Mansikka-valkosuklaakakku
Raparperi-vadelma-murupiirakka
Gluteeniton raparperipiirakka
Raparperi-tuorejuustopiirakka
Raparperipiirakka pellillinen
Raparperitäytekakku
Raparperijuustokakku
Munaton raparperi-rahkapiirakka
Raparperi-marenkipiiras
Moderni raparperipiiras
Raparperijäätelö
Raparpericrumble
Raparperi-mansikkapiirakka
Raparperi-pullavanukas
Kermainen raparperitäyte (esim. letuille)
Raparperihillo
Mansikka-raparperipaistos
Raparperi-toscapiirakka
Kerroksellinen raparperirahka
Raparperi-rahkapiirakka
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?