Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Helpompaa leivontaa uutuuskermalla

Aino Laakso
Viestintäpäällikkö

Aino ylimitoittaa aina juhlatarjoilut ja harkitsee ehkä vielä yhden varakakun tekemistä.

Valion leivontakermat yllättävät ja ihastuttavat kotileipojat helppoudellaan ja monikäyttöisyydellään. Aidoista ja herkullisista raaka-aineista valmistettu kerma tarjoaa yllättäviä oikoteitä niin leivontaan kuin jälkiruokiin.

Valio kinuskikerma vispautuu helposti kuohkeaksi vaahdoksi; kiehauttamalla siitä saa puolestaan täyteläisen kastikkeen kädenkäänteessä. Valio kinuskikerma sopii vaahdotettuna pursotuksiin ja leivonnaisten täytteeksi. Kastikkeeksi keitettynä se toimii vaikkapa kuorrutteessa ja jäätelön kaverina.

Kaikki yhdellä kermalla

Vain mielikuvitus on rajana! Valio kinuskikerma on luottotuote sekä aloittelevan että kokeneen leipurin jääkaappiin.Näyttävät kakut ja kauniit pursotukset

Uudet kermat tarjoavat paljon vaihtoehtoja kakkujen leivontaan. Kuohkeaksi vaahdotettuna kermasta saa herkullisen täytteen. Kerman voi myös keittää kastikkeeksi ja vatkata voin kanssa suussa sulavaksi kreemiksi. Kastikkeeksi keitettynä kerma toimii hyvin kuorrutteena ja leikkaantuu kauniisti.


Kinuskikastiketta on mukava lorauttaa esimerkiksi jälkiruokien, marjojen ja jäätelön päälle. Kastike toimii myös kakun kuorrutteena: jäähtynyt kuorrute leikkautuu hyvin ja siinä on kaunis kiilto.

Pursotuksissa on tärkeää käyttää oikeanlaista kermaa. Kinuskikermalla tehdyt pursotukset pitävät hyvin muotonsa. Tyllan avulla onnistuvat tornimaiset pursotukset, koristereunukset ja monenlaiset kuviot leivonnaisten koristeluun. Myös kinuskin aito maku on kohdillaan. Tartu siis tyllaan ja päästä luovuutesi irti!Leipoja tekee aina hyvää

Me Valiolla haluamme muistuttaa suomalaisia leivonnan merkityksestä ja rohkaista leipomaan. Leivonta on paikka, jossa aika pysähtyy. Siinä rakkaus, huolenpito ja välittäminen aineellistuu herkun muotoon, jaettavaksi kaikkien niiden kesken, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Search