Kinuskimutakakku

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Kinuskimutakakku

Kinuskimutakakku

Kinuskimutakakku on reunoilta hivenen rapea ja keskeltä pehmeän kinuskinen herkku. Tarjoa kakun kanssa tuoreita marjoja.

35 min
helppo
385 kcal / 100g
6
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 annosta

8 annosta
100 g
1 prk (2,5 dl)
1 dl
fariinisokeria
1 ½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
1
kananmuna

Tarjoiluun

2 dl

Ohje

  1. Keitä voita, kermaa ja sokeria kattilassa välillä sekoittaen, kunnes seos tiivistyy (n. 12 min) . Anna jäähtyä hetki.
  2. Lisää keskenään sekoitetut jauhot ja leivinjauhe, sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi muna.
  3. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 18 - 20 cm) pohjan ja reunojen väliin. Kaada taikina vuokaan.
  4. Paista kakku uunin keski- tai alaosassa 200 asteessa 12 - 15 min. Kypsä kakku on pinnalta ja reunoilta kypsä, mutta sisältä pehmeän kinuskinen.
  5. Anna kakun jäähtyä hetki. Irrota vuoan reunaosa. Siirrä kakku tarjoiluvadille.
  6. Tarjoa kakun kanssa halutessasi tuoreita marjoja

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
385 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
30 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›