Kinuskimutakakku

Kinuskimutakakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kinuskimutakakku

Kinuskimutakakku

Kinuskimutakakku on reunoilta hivenen rapea ja keskeltä pehmeän kinuskinen herkku. Tarjoa kakun kanssa tuoreita marjoja.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

3131 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
100 g
1 prk (2,5 dl)
1 dl
fariinisokeria
1 ½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
1
kananmuna

Tarjoiluun

marjoja

Ohje

  1. Keitä voita, kermaa ja sokeria kattilassa keskilämmöllä välillä sekoittaen, kunnes seos tiivistyy paksuksi, kinuskimaiseksi seokseksi (keittoaika n. 12 min) . Anna jäähtyä hetki.
  2. Lisää keskenään sekoitetut jauhot ja leivinjauhe, sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi muna.
  3. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 18 - 20 cm) pohjan ja reunojen väliin. Kaada taikina vuokaan.
  4. Paista kakku uunin keski- tai alaosassa 200 asteessa 12 - 15 min. Kypsä kakku on pinnalta ja reunoilta kypsä, mutta sisältä pehmeän kinuskinen.
  5. Anna kakun jäähtyä hetki. Irrota vuoan reunaosa. Siirrä kakku tarjoiluvadille.
  6. Tarjoa kakun kanssa halutessasi tuoreita marjoja

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
402 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›