Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Uutta makua ruokakermoilla

Uutta makua ruokakermoilla
Aino Laakso
Viestintäpäällikkö

Aino ylimitoittaa aina juhlatarjoilut ja harkitsee ehkä vielä yhden varakakun tekemistä.

Ruokakermat ovat kiireisen kokin pelastus. Kun samasta purkista löytyvät sekä kerma että mausteet, saat ruokiin täyteläisyyttä ja makua yhdellä kaadolla. Tai käytä maustamatonta ruokakermaa ja rakenna mieleisesi makumaailma. Olemme kehittäneet inspiraatioksi satoja reseptejä! Katso reseptit erilaisille ruokakermoille tai jatka lukemista, niin löydät lisää vinkkejä ruokakermojen käyttöön.

Vinkit maustettujen ruokakermojen käyttöön

1. Käytä kastikkeissa

Yksinkertaisimmillaan hyvä ruoka syntyy näin: laita perunat tai pasta kiehumaan, ruskista pannulla sipulia ja jauhelihaa tai nakkeja ja lorauta mukaan maustettua ruokakermaa. Nopean nakkikastikkeen ja tomaattisen jauhelihakastikkeen maun salaisuus on Valio ruokakerma Mustapekka®.

Jos haluat kokeilla jotain erilaista, maista helppoa avokado-sitruunapastaa, jonka maun viimeistelee sitruunan ja pippurin makuinen ruokakerma tai kokkaa Mifu kastiketta, jossa vähistä aineksista valmistuu vartissa hyvää.

”Enpä olisi uskonut noin vähistä aineista tulevan niin tosi hyvää. Ei ollut riisiä, eikä broccoliineja siihen hätään, ihan vaan perunoiden kanssa.”

– Kotikokkaajan kommentti

Helpot arkiruoat

Valio Koekeittiön valmis viikon ruokalista on kiireisen kokkaajan pelastus! Laadimme sinua varten viikoittain vaihtuvan ruokalistan, josta löydät tuttuja suosikkeja ja maukasta vaihtelua koko viikoksi. Voit tilata ruokalistan myös suoraan sähköpostiisi!

Search