Siirry sisältöön
Valio Oddlygood®

Brändi
oddlygood logo

Valio Oddlygood®

Mitä parempi maku, sitä suurempi vaikutus. Me rakastamme raikkaita välipaloja, mehevää pizzaa ja järjettömän hyviä jälkkäreitä. Leipomista, grillailua, hengailua ja no, kaikenlaista herkuttelua. Kasvipohjaisena tietenkin. Valio Oddlygood® tuotteilla onnistut ja resepteillä kokkaaminen ja leipominen on hauskan lisäksi järisyttävän herkullista!

Mitä parempi maku, sitä suurempi vaikutus.

Valio Oddlygood® kaurajuomat – ravista ja nauti

Kaurasta kaikki lähti. Valio Oddlygood® Barista on kaurajuoma, joka kruunaa kahvihetken kauran pehmeydellä. Ilman gluteenia, kotimaisesta kaurasta. Kun toimme kauppoihin saman tuotteen korvapuustin makuisena, saattoi Suomi hetkellisesti seota. Valikoimaa on nyt reilusti! Miten maistuisi esimerkiksi Barista orange-brownien makuisena, tai vaikka vaniljan tai suolaisen karamellin makuisena? Itse perinteinen maustamaton Valio Oddlygood® kaurajuoma on parhaimmillaan raikkaana ruokajuomana suoraan lasista. Sopii mainiosti myös leivontaan, ruoanlaittoon, smoothieen tai puuroon. Mieto kauran maku ja tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Sopii vegaaneille, sekasyöjille, aikuisille ja lapsille, eli melkeinpä kaikille. Muistathan ravistaa!

Valio Oddlygood® Barista

Saisiko olla mukillinen höyryävää kahvia? Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma kruunaa kahvin kuin kahvin olipa kyseessä sitten macchiato, matcha-latte tai ihan tavallinen suodatinkahvi. Ilman gluteenia, kotimaisesta kaurasta.

Valio Oddlygood® Barista

Valio Oddlygood® gurtit – ihanan hergullisia

Valio Oddlygood® gurtit ovat ihanan makuisia kasvipohjaisia välipaloja. Makuja ja kokoja löytyy joka lähtöön. Miten olisi kirsikka tai mustikka-vanilja gurtti pikaiseksi välipalaksi? Tai kanelista uuniomenan makuista gurttia aamupalaksi? Aina voit myös tuunata mieleisesi välipalan uudesta maustamattomasta gurtista, nyt 1kg pakkauksessa, tai kreikkalaistyyppisessä Greek-a-licious muodossaan. Greek-a-licious gurtit ovat hedelmäisiä, täyteläisiä ja hämmentävän hyviä. Niiden täyteläisyys syntyy kotimaisesta gluteenittomasta kaurasta ja lempeästä kookoksesta. Kaikki Valio Oddlygood® gurtit ovat gluteenittomia ja valmistetaan Suomessa.

Mikä ihmeen gurtti?

Mikä ihmeen gurtti?

Miksei tuotteita voi sanoa vain kaurajogurteiksi? EU:n elintarvikelainsäädäntö määrittelee, miten elintarvikkeita voidaan nimetä. Maitotuotteiden nimiä, kuten jogurtti tai maito, voidaan käyttää vain maidosta valmistetuissa tuotteissa. Kasviperäistä tuotetta ei tämän vuoksi voida nimetä kaurajogurtiksi.

Valio Oddlygood® ruoanvalmistustuotteet – tarjottavaa aivan kaikille

Näillä tuotteilla kasvipohjainen kokkailu ja leivonta toimii! Oddlygoodin uusilla Dreamy Dessert jälkiruoilla taiot taivaallisia jälkiruokia – ja nämä herkuthan toimivat myös suoraan purkista lusikoituna! Dreamy Dessertit kestävät oivallisesti myös paistamista. Entä mitäpä jos vaihtaisit Easy Whipping kasvivispiin, jolla saat upean valkoisen ja kestävän vaahdon ilman ylimääräisiä sivumakuja? Oddlygood® Dream Fraiche sopii taas niin kylmään kuin lämpimäänkin kokkailuun.

Vegaaninen mansikkatäytekakku
Vegaaninen sitruunakakku
Kakkuja, jotka maistuvat kaikille

Kakkuja, jotka maistuvat kaikille

Vegaaninen leivonta on paljon yksinkertaisempaa, mitä monesti luullaan. Maidon voi korvata kaurajuomalla, kakut on helppo koristella vegaanisella vispillä eikä pullataikinakaan tarvitse kananmunaa. Kasvipohjaisista tuotteista valmistetut leivonnaiset maistuvat niin hyviltä, että niitä tekee mieli leipoa ihan vain maun vuoksi. Juhliin, arkeen sekä kaikkeen siltä väliltä.

Valio Oddlygood® Veggie – sulavan herkullista

Vegaaniset viipaleet ja raasteet, joissa on kuola-arvo kohdillaan? Todellakin! Mozzarellan makuinen raaste sulaa juuri niin pehmeän meheväksi kuin pitääkin. Siitä saa siis täydellisen raasteen vegaaniseen pizzaan ja uuniruokiin. Ja koska maku on meille kaikki kaikessa, uudistimme myös Veggie viipaleiden reseptiä. Nekin ovat nyt entistä maukkaampia ja paremmin sulavia. Toisin sanoen täydellisiä toasteihin, burgereihin ja ihan vain leivän päälle! Tunnistat ne vihreästä pakkauksesta.

Oddlygood vegan sandwich
Vegaaniset lämppärit eli lämpimät voileivät

ODDLYGOOD INSTAGRAMISSA

ODDLYGOOD INSTAGRAMISSA

Seuraa meitä IG:ssä, jos aamupala on illan viimeinen ajatuksesi tai kaipaat inspiraatiota kasvipohjaiseen kokkailuun!


Search