
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 rasia (450 g) marinoimattomia broilerin rintafileitä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 (130 g) iso sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- ½ tl kanelia
- 1 tähtianis
- ½ tl juustokuminaa
- ¾ tl mustapippurirouhetta
- 1 tl suolaa
- 1½ rkl juoksevaa hunajaa
- 1 (160 g) omena
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 dl vettä
- 1 dl kuorittuja manteleita
- 2 rkl rusinoita
Pinnalle
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele fileet muutamaan osaan. Kuumenna Oivariini uuninkestävässä padassa ja ruskista lihapalat kahdessa erässä. Alenna hieman lämpötilaa ja lisää joukkoon hienonnetut sipulit, paista hetki sekoitellen.
- Sekoita joukkoon mausteet ja hunaja. Varo, etteivät mausteet pala.
- Kuutioi omena ja lisää pataan loppujen ainesten kanssa. Sekoita.
- Laita kansi tai folio tiukasti padan päälle ja kypsennä uunissa 175 asteessa n. 30 min.
- Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa lisänä riisiä tai couscousia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
139 kcal
Proteiini
10,2 g
Hiilihydraatti
5,9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa