Hunajaiset juusto-kolmioleivät

Hunajaiset juusto-kolmioleivät

Hunajan makeus yllättää juusto-kolmioleivissä. Tarjoa niitä maidon, kaakaon tai teen kanssa välipalana.

Ainekset4 leipää

4 leipää
4 viipaletta
moniviljapaahtoleipää
1 rkl
2 rkl
hunajaa
4 viipaletta

Koristeeksi

kirsikkatomaatteja

tai keltaista paprikaa
coctailkurkkuja

Ohje

  1. Paahda leivät paahtimessa tai uunissa molemmin puolin. Voitele kuumat leivät nopeasti Oivariinilla ja hunajalla. Laita päälle juustoviipaleet.
  2. Laita kaksi leipää vastakkain. Leikkaa kulmittain kolmioleiviksi. Koristele tomaatti-coctailtikuilla.
  3. Tarjoa maidon, kaakaon tai teen kanssa välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
330 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
197 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›