Jauhoton suklaakakku

Jauhoton suklaakakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Jauhoton suklaakakku

Jauhoton suklaakakku

Tämä kakku on riittoisa, sillä siinä ei säästellä suklaasta. Tuhdin suklainen kakku on tumman suklaan ystävien herkku.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset10 annosta

10 annosta
250 g
tummaa suklaata
150 g
1 tl
espresso-pikakahvijauhetta
4
kananmunaa
½ dl
tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeria

Kanssa

2 dl

Ohje

  1. Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan n. 23 cm:n irtopohjavuoan reunan ja pohjan väliin.
  2. Sulata kulhossa mikrossa tai kattilassa liedellä suklaa ja voi. Lisää pikakahvijauhe. Sekoita.
  3. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset suklaa-voisulaan.
  4. Vaahdota valkuaiset jämäkäksi kiiltäväksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähin erin vaahdotuksen aikana.
  5. Nostele valkuaisvaahto suklaaseoksen joukkoon. Kaada massa vuokaan.
  6. Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa n. 20 min tai kunnes kakku on juuri ja juuri kypsä.
  7. Tarjoa kakku hiukan jäähtyneenä kermavaahdon kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
402 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
33 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›