
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g tummaa suklaata
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tl espresso-pikakahvijauhetta
- 4 kananmunaa
- ½ dl tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeri
Kanssa
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan n. 23 cm:n irtopohjavuoan reunan ja pohjan väliin.
- Sulata kulhossa mikrossa tai kattilassa liedellä suklaa ja voi. Lisää pikakahvijauhe. Sekoita.
- Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset suklaa-voisulaan.
- Vaahdota valkuaiset jämäkäksi kiiltäväksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähin erin vaahdotuksen aikana.
- Nostele valkuaisvaahto suklaaseoksen joukkoon. Kaada massa vuokaan.
- Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa n. 20 min tai kunnes kakku on juuri ja juuri kypsä.
- Tarjoa kakku hiukan jäähtyneenä kermavaahdon kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
392 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
20,6 g
Rasva
32,3 g
Tyydyttynyt rasva
17,7 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa