Kuumat sienipestocrostinit

Kuumat sienipestocrostinit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kuumat sienipestocrostinit

Kuumat sienipestocrostinit

Rapea sienitäytteinen crostini sopii hyvin alkupalaksi.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
½ dl
pinjan- tai auringonkukansiemeniä
1 l (n. 400 g)
kantarelleja
1 l
tatteja
1 rkl
1 rasia (200 g)
mustapippuria myllystä
ripaus
suolaa
2 rkl
hienonnettua basilikaa tai persiljaa
patonkia tai maalaisleipää

Ohje

  1. Paahda pinjansiemenet kuivalla, puhtaalla pannulla alhaisella lämmöllä. Ota siemenet pannulta.
  2. Puhdista sienet ja hienonna. Kuumenna sieniä paistinpannulla, kunnes niistä on haihtunut ylimääräinen neste. Lisää Oivariini. Paista sienet.
  3. Lisää tuorejuusto ja mausta. Anna kiehua 2 - 3 min. Tarkista maku.
  4. Paahda leipäviipaleita leivinpaperilla uunipellillä 200 asteessa 2 - 3 min.
  5. Levitä viipaleille sienipestoa. Ripota pinnalle hienonnettua yrttiä sekä siemeniä.
  6. Tarjoa heti alkupalana tai pikkuruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
111 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›