Lime-katkarapu antipasto

Lime-katkarapu antipasto
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Lime-katkarapu antipasto

Lime-katkarapu antipasto

Tämä katkarapucocktail saa uuden vihavhteen, kun täyteläisen kermaviilin joukkoon soseutetaan salaattijuustokuutioita. Tarjoa alkuruokana tai pikkusuolaisena buffet pöydässä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
200 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu (pakaste)
1 ½ rkl
limetin mehua
1 prk (200 g)
1 prk (180 g)
½ dl
sitruunamelissan lehtiä
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
sokeria
1 (100 g)
punasipuli
1
omena

Ohje

  1. Valuta sulaneet katkaravut huolellisesti. Lisää katkarapuihin limen mehu. Anna maustua täytteen valmistamisen ajan.
  2. Soseuta kermaviili ja valutetut salaattijuustokuutiot sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
  3. Mausta hienonnetulla sitruunamelissalla, pippurilla ja sokerilla.
  4. Hienonna punasipuli. Leikkaa kuorittu omena pieniksi kuutioiksi.
  5. Yhdistä kaikki ainekset.
  6. Tarjoa alkupalacocktailina pienistä laseista. Koristele esim. limeviipaleella tai yrtinoksalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›