Lime-katkarapu antipasto

Lime-katkarapu antipasto

Tämä katkarapucocktail saa uuden vihavhteen, kun täyteläisen kermaviilin joukkoon soseutetaan salaattijuustokuutioita. Tarjoa alkuruokana tai pikkusuolaisena buffet pöydässä.

Ainekset6 annosta

6 annosta
200 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu (pakaste)
1 ½ rkl
limetin mehua
1 prk (200 g)
1 prk (180 g)
½ dl
sitruunamelissan lehtiä
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ tl
sokeria
1 (100 g)
punasipuli
1
omena

Ohje

  1. Valuta sulaneet katkaravut huolellisesti. Lisää katkarapuihin limen mehu. Anna maustua täytteen valmistamisen ajan.
  2. Soseuta kermaviili ja valutetut salaattijuustokuutiot sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
  3. Mausta hienonnetulla sitruunamelissalla, pippurilla ja sokerilla.
  4. Hienonna punasipuli. Leikkaa kuorittu omena pieniksi kuutioiksi.
  5. Yhdistä kaikki ainekset.
  6. Tarjoa alkupalacocktailina pienistä laseista. Koristele esim. limeviipaleella tai yrtinoksalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
109 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›