
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g katkarapuja, MSC-sertifioitu (pakaste)
- 1½ rkl limetin mehua
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- ½ dl sitruunamelissan lehtiä
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl sokeria
- 1 (100 g) punasipuli
- 1 omena
Jaa resepti
Ohje
- Valuta sulaneet katkaravut huolellisesti. Lisää katkarapuihin limen mehu. Anna maustua täytteen valmistamisen ajan.
- Soseuta kermaviili ja valutetut salaattijuustokuutiot sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
- Mausta hienonnetulla sitruunamelissalla, pippurilla ja sokerilla.
- Hienonna punasipuli. Leikkaa kuorittu omena pieniksi kuutioiksi.
- Yhdistä kaikki ainekset.
- Tarjoa alkupalacocktailina pienistä laseista. Koristele esim. limeviipaleella tai yrtinoksalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
91 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa