Omena-possupasta

Omena-possupasta

Omenainen possukastike maistuu myös pastan kanssa. Helppoa ja herkullista arkiruokaa koko perheen makuun.

30 min
keskitaso
184 kcal / 100g
5
4

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
porsaan fileesuikaleita
1 rkl
2 ½ rkl
vehnäjauhoja
2 dl
vettä
½
lihaliemikuutiota
1 - 2 (200 g)
omenaa raastettuna tai kuutioina

tai 1 dlomenasosetta
1
valkosipulin kynsi
mustapippuria myllystä
1 tl
paprikajauhetta
1 rkl
sinappia
1 tl
suolaa
2 dl

Tarjoiluun

n. 400 g
tuorepastaa
½ dl
hienonnettua persiljaa
½ pussia (à 130 g)

Ohje

  1. Paista lihasuikaleet Oivariini rasvassa. Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita. Lisää vesi ja murennettu liemikuutio. Sekoita
  2. Lisää omenaraaste tai -sose, valkosipulin kynsi hienonnettuna sekä mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes liha on kypsää.
  3. Lisää ruokakerma, kuumenna. Tarkista maku.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa possukastikkeen kanssa. Viimeistele annokset persiljalla ja juustoraasteella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
184 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›