Parsakaalicoleslaw

Parsakaalicoleslaw

Coleslaw on perinteisesti valkokaalista tehty majoneesilla mehevöitetty raastesalaatti. Valmista kevyempi coleslaw parsa- tai kukkakaalista ja sinapilla sekä sitruunalla maustetusta crème fraîchesta.

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
parsakaalia tai kukkakaalia
1
omena
2
porkkanaa
1 prk (200 g)
½ tl
sokeria
1 tl
sitruunapippuria
2 tl
sinappia
1 dl
ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Aloita salaatin valmistus suikaloimalla parsakaali ohueksi esim. raastimen suikalointiterällä tai monitoimikoneessa.
  2. Raasta omena ja porkkanat raastimen karkealla terällä.
  3. Sekoita kastikkeeksi crème fraiche, sitruunapippuri, sinappi, sokeri ja ruohosipuli . Tarkista maku.
  4. Yhdistä salaatin kaikki aineet kulhossa. Anna makujen tasoittua hetki jääkaapissa.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi voit korvata kastikkeen crème fraîchen Valio kermaviilillä. Mausta kermaviili suolalla, sokerilla, mustapippurilla ja sinapilla. Sekoita salaatin joukkoon kuten edellä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›