Persikka-punaherukkatorttu

Persikka-punaherukkatorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Persikka-punaherukkatorttu

Persikka-punaherukkatorttu

Kääretortun makuyhdistelmillä voi leikitellä. Makea persikka pehmentää punaherukan kirpeyttä. Nauti raikkaasta yhdistelmästä. 

Valmistusaika

Työaika
40 min
10 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset20 annosta

20 annosta

Pohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
½ dl
perunajauhoja
2 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta

Kostutukseen

n. 1/2 dl
mantelilikööriä

Täyte

2 dl
1 prk (200 g)
1 rkl
sokeria
1 tlk (410/230 g)
persikkaa
2 dl
punaherukoita

Ohje

  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää siivilän läpi munavaahtoon. Sekoita vain sen verran, että jauhot sekoittuvat hyvin.
  2. Kaada taikina leivinpaperille uunipellille. Tasoittele hiukan.
  3. Paista 200 asteessa n.10 min. Kumoa kypsä pohja sokerilla sirotetun leivinpaperin päälle.
  4. Kostuta jäähtynyt pohja halutessasi manteliliköörillä.
  5. Valmista täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja sokeri. Valuta persikoista pois liemi ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.
  6. Levitä 2/3 rahka-kermaseoksesta kääretorttulevylle. Ripota päälle n. puolet persikoista ja herukoista. Rullaa levy leivinpaperin avulla.
  7. Anna vetäytyä jääkaapissa jonkin aikaa. Levitä rullan päälle loppu täyte ennen tarjoilua.
  8. Koristele lopuilla persikkapaloilla ja marjoilla
Vinkki

Vinkki

Jos käytät pakasteherukoita, lisää niitä vain tortun pinnalle

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›