
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl fariinisokeria
- 2 kananmunaa
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 1½ dl keltaisia rusinoita
- 2 tl piparkakkumaustetta
- 2½ tl leivinjauhetta
Pinnalle
- 0 kg tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota pehmeä voi ja fariinisokeri kevyesti. Vatkaa joukkoon munat. Lisää rahka. Yhdistä keskenään kaikki loput aineet ja lisää joukkoon.
- Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina voideltuihin muffinipellin vuokiin tai paperisiin amerikanmuffinivuokiin.
- Paista 200 asteessa n. 12 min. Anna muffinien jäähtyä hieman ja nosta muffinipelliltä.
- Leikkaa voipaperista tähtikuvio irti ja siivilöi tomusokeria sabluunan avulla muffinien pinnalle.
- Tarjoa kahvipöydässä tai glögin kera.
KANELI-RUSINAMUFFINIT
- Korvaa piparkakkumauste kanelilla. Sihtaa valmiille muffineille tomusokeria.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
319 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
41,7 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tomusokeria