Pizzapatongit

Pizzapatongit

Täytä patongit perinteisellä kinkku-ananas-juusto-täytteellä ja nauti esim. lounaaksi maidon kanssa.

Ainekset5 annosta

5 annosta
2
patonkia

Täyte

250 g
kinkkusuikaleita
1 tlk (227/137 g)
ananaspaloja valutettuna
2
valkosipulin kynttä
1 dl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 pussi (150 g)
50 g (huoneenlämpöistä)

Ohje

  1. Leikka patongin päälle viilto pituussunnassa siten, että patonki jää pohjasta yhteen
  2. Yhdistä täytteen aineet keskenään. Levitä täyte patongin viiltoon. Kääri patonki folioon ja sulje päältä
  3. Kuumenna grillissä tai uunissa 225 asteessa 20 min
  4. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa tai ota evääksi.
Vinkki

Vinkki

* Jos haluat rapsakamman ja ruskettuneen pinnan patongeille, avaa foliokäärettä 5 min ennen valmistumisaikaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
157 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›