Pataruoat
Höyryävät pataruoat ovat helppo valmistaa: laitat vain ainekset pataan ja annat uunin hoitaa loput. Padan kypsyessä voit puuhailla muuta ja palata, kun ruoka on valmista. Pataruoat maistuvat erityisesti syksyn tullen. Perinteisiä pataruokia ovat karjalanpaisti ja riistakäristys. Näiden lisäksi herkullisia pataruokia valmistuu myös kanasta, kalasta ja juureksista.
Patoihin kannattaa hyödyntää sesongin juureksia, jolloin ne ovat maukkaimmillaan. Katso herkulliset pataruokareseptit!
80 reseptiä
1 h 20 min
Vegaaninen stifado
1 h 45 min
Luumuinen lihapata
30 min
Helppo kanapata
45 min
Lyonin kanapata
30 min
Tomaattinen linssi-palvikinkkupata
2 h 30 min
Lakulihapata
20 min
Ranskalainen kanapata
40 min
Mausteinen kasvispata
35 min
Mifu-linssipata
1 h 20 min
Poronkäristys ja ruskistettu pottuvoi
45 min
Maukas makkarapata
2 h 40 min
Palapaisti
2 h 20 min
Possupata
45 min
Pippurinen kanapata
30 min
Kermainen haukipata
1 h 45 min
Moskovan pata
20 min
Italian pata
40 min
Kukkoa viinissä
4 h 20 min
Papan hirvipata
45 min
Kanapata
3 h 30 min
AURA patapaisti
25 min
Mifu meksikonpata
2 h 30 min
Jänispata
1 h 40 min
Japanilainen lihapata
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?