Sieni-kinkkufrittata

Sieni-kinkkufrittata

45 min
keskitaso
166 kcal / 100g
1
0

Sieni-kinkkufrittata valmistuu nopeasti maukkaaksi ilta- tai välipalaksi.

Ainekset

6 annosta
2 rkl
n. 1 1/2 dl (100 g)
esikäsiteltyjä metsäsieniä tai siitakesieniä
1 (pieni)
sipuli
100 g
savukinkkua suikaleina
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
8
kananmunaa
1 dl
1 pussi (150 g)
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Sulata voi pannulla ja lisää joukkoon hienonnetut sienet ja sipuli. Paista hetki ja lisää kinkkusuikaleet ja mausteet.
  3. Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää ruokakerma, juustoraaste ja persilja. Yhdistä kaikki aineet ja kaada leivinpaperilla vuorattuun uuni- tai piirasvuokaan (24 x 28 cm).
  4. Kypsennä uunissa 20 - 25 min, kunnes pinta saa kauniin värin ja ruoka on hyytynyt. Anna jäähtyä. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa brunssilla tai iltapalaksi salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
166 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
13 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
174 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)