Sinappisilakat

Sinappisilakat
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Sinappisilakat

Sinappisilakat

Sinappisilakat sopivat tarjottavaksi niin jouluisessa kalapöydässä kuin kesällä uusien perunoiden kanssa. Karkea täysjyväsinappi tekee sinappisilakoihin mielenkiintoisen ulkonäön ja hyvän maun.

Valmistusaika

Työaika
30 min
maustuminen
12 h
Yhteensä
12 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
600 g
silakkafileitä

Liemi

1 ½ dl
vettä
1 ½ dl
väkiviinaetikkaa
¾ dl
sokeria
1 rkl
suolaa

Sinappikastike

1 prk (120 g)
1 dl
2 rkl
karkeaa sinappia
2 tl
sokeria
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria

Ohje

  1. Kiehauta ensin liemen aineet, jäähdytä.
  2. Nylje silakkafileistä nahka. Leikkaa fileen puolikkaat kahteen osaan haarukkapaloiksi.
  3. Kaada liemi fileiden päälle. Sekoita ja peitä. Liota silakkafileitä yön yli jääkaapissa.
  4. Valuta fileistä liemi siivilässä.
  5. Sekoita sinappikastikkeen ainekset keskenään. Kaada kastike valutetuille fileille, sekoita. Anna maustua ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa alkupalaksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›