
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 bagelia tai vehnäsämpylää
Lohitäyte
- 1 (80 g) punasipuli
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl rypsiöljyä
- 100 g kurkkua
- 150 g lämminsavulohta
-
1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
- 1 tl limetin mehua
- ½ tl sitruunapippuria
Tarjoiluun
- 1 ruukku salaattia
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna punasipuli. Lisää sen joukkoon balsamiviinietikka, sokeri ja öljy. Sekoita ja anna sipulin marinoitua hetkisen.
- Raasta kurkku ja valuta ylimääräinen neste pois tarvittaessa. Hienonna lohi. Yhdistä kaikki täytteen aineet.
- Halkaise bagelit. Laita pohjille salaatinlehdet ja levitä täyte salaatin päälle. Lisää kannet.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
17 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa