Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (75 g) pinjansiemeniä
- 1 ruukkua jääsalaattia
- ½ rasiaa (50 g) rucolaa
- 4 dl (280 g) vihreitä viinirypäleitä
- 100 g parmesaania lastuina
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
- ¾ rkl vahvaa sinappia
- ripaus sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Paahda pinjansiemenet kuivalla, puhtaalla pannulla keskilämmöllä
- Huuhdo ja kuivaa jääsalaatti ja rucola. Halkaise viinirypäleet. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Annostele salaatti, rucola ja rypäleet lautasille. Vuole kuorimaveitsellä pinnalle juustolastuja. Ripottele salaatin päälle paahdettuja siemeniä. Tarjoa kastiketta erikseen.
- Tarjoa salaatti alkupalana tai pääruoan lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
7,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokeria
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.