Vihreä juustosalaatti

Vihreä juustosalaatti

25 min
keskitaso
144 kcal / 100g
0
0

Tämä salaatti sopii sekä kevyeksi alkuruoaksi että pääruoan lisukkeeksi.

Ainekset

6 annosta
1 pussi (75 g)
pinjansiemeniä
1 ruukkua
jääsalaattia
½ rasiaa (50 g)
rucolaa
4 dl
vihreitä viinirypäleitä
100 g
parmesaania lastuina

Kastike

1 prk (200 g)
¾ rkl
vahvaa sinappia
ripaus
sokeria
ripaus
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paahda pinjansiemenet kuivalla, puhtaalla pannulla keskilämmöllä
  2. Huuhdo ja kuivaa jääsalaatti ja rucola. Halkaise viinirypäleet. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  3. Annostele salaatti, rucola ja rypäleet lautasille. Vuole kuorimaveitsellä pinnalle juustolastuja. Ripottele salaatin päälle paahdettuja siemeniä. Tarjoa kastiketta erikseen.
  4. Tarjoa salaatti alkupalana tai pääruoan lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
281 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)