Valio Oddlygood®

Mitä parempi maku, sitä suurempi vaikutus. Me rakastamme mehevää pizzaa ja järjettömän hyviä jälkkäreitä. Leipomista, grillailua, hengailua ja no, kaikenlaista herkuttelua. Kasvipohjaisena tietenkin. Pistä pöytä koreaksi tai rakenna unelmien leffaeväät. Valio Oddlygood® tuotteilla ja resepteillä kokkaaminen ja leipominen on hauskaa ja järisyttävän herkullista!

Mitä parempi maku, sitä suurempi vaikutus.

Valio Oddlygood® Veggie – sulavan herkullista

Vegaaniset viipaleet ja raasteet, joissa on kuola-arvo kohdillaan? Todellakin! Uutuus mozzarellan makuinen raaste sulaa juuri niin pehmeän meheväksi kuin pitääkin. Siis täydellinen raaste vegaaniseen pizzaan ja uuniruokiin. Ja koska maku on meille kaikki kaikessa, uudistimme myös Veggie viipaleiden reseptiä. Nekin ovat nyt entistä maukkaampia ja paremmin sulavia. Toisin sanoen täydellisiä toasteihin, burgereihin ja ihan vain leivän päälle! Tunnistat ne vihreästä pakkauksesta.

Kerro lisää

Valio Oddlygood® Dream Fraiche ja Mieto maustamaton – täydellinen pohja moneen

Valio Oddlygood® Dream Fraiche sopii niin kylmään kuin lämpimäänkin kokkailuun. Kokeile vegaanisiin dippeihin, tzatzikiin, sienisalaattiin, keiton päälle tai vaikka pizza biancon täytteenä! Valio Oddlygood® mieto maustamaton on lempeän makuinen ja monipuolinen välipala kaurasta ja kookoksesta. Sopii myös smoothieen, kylmiin kastikkeisiin ja dippeihin!

Kurkkaa Fraichet reseptit

Leivo kaikille kaikkea. Kasvipohjaisesti.

Tykkäätkö täyteläisestä pehmeydestä? Niin mekin. Oddlygoodin Bake & Dessert on täsmätuote vegaaniseen leivontaan ja herkutteluun. Sitä voi käyttää esimerkiksi vegaanisiin juustokakkuihin kuten maustettua rahkaa. Toimii toki myös suoraan purkista lusikoituna. Easy Whipping on kasvipohjainen vispi, josta saat upean valkoisen ja kestävän vaahdon ilman ylimääräisiä sivumakuja. Tutustu leivontauutuuksiin ja kokeile herkullisia ohjeita, ilman maitoa ja gluteenia!

Leipomaan tästä

Kakkuja, jotka maistuvat kaikille

Vegaaninen leivonta on paljon yksinkertaisempaa, mitä monesti luullaan. Maidon voi korvata kaurajuomalla, kakut on helppo koristella vegaanisella vispillä eikä pullataikinakaan tarvitse kananmunaa. Kasvipohjaisista tuotteista valmistetut leivonnaiset maistuvat niin hyviltä, että niitä tekee mieli leipoa ihan vain maun vuoksi. Juhliin, arkeen sekä kaikkeen siltä väliltä.

Katso reseptit

Valio Oddlygood® kaurajuomat – ravista ja nauti

Kaurasta kaikki lähti. Valio Oddlygood® Barista on kaurajuoma, joka kruunaa kahvihetken kauran pehmeydellä. Ilman gluteenia, kotimaisesta kaurasta. Kun toimme kauppoihin saman tuotteen korvapuustin makuisena, saattoi Suomi hetkellisesti seota. Mikä on täysin ymmärrettävää. Valio Oddlygood® kaurajuoma taas on parhaimmillaan raikkaana ruokajuomana suoraan lasista. Sopii mainiosti myös leivontaan, ruoanlaittoon, smoothieen tai puuroon. Mieto kauran maku ja tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Sopii vegaaneille, sekasyöjille, aikuisille ja lapsille, eli melkeinpä kaikille. Meidän mielestämme kaurajuomassa saa olla kauraa, joten muistathan ravistaa!

Valio Oddlygood® Barista

Saisiko olla mukillinen höyryävää kahvia? Valio Oddlygood® Barista kaurajuoma kruunaa kahvin kuin kahvin olipa kyseessä sitten macchiato, matcha-latte tai ihan tavallinen suodatinkahvi. Ilman gluteenia, kotimaisesta kaurasta.

lue lisää

Valio Oddlygood® gurtit – tavallisen herkullisia

Valio Oddlygood® gurtit ovat ihanan makuisia kasvipohjaisia välipaloja. Makuja ja kokoja löytyy joka lähtöön. Kokeile uutta kanelisen uuniomenan makuista gurttia tai tuunaa mieleisesi välipala miedosta maustamattomasta gurtista! Kreikkalaistyyliset Greek-a-licious gurtit ovat ihanan hedelmäisiä ja hämmentävän hyviä. Niiden täyteläisyys syntyy kotimaisesta gluteenittomasta kaurasta ja lempeästä kookoksesta. Kaikki Valio Oddlygood® gurtit ovat gluteenittomia ja valmistetaan Suomessa.

Kurkkaa kaikki gurtit

Mikä ihmeen gurtti?

Miksei tuotteita voi sanoa vain kaurajogurteiksi? EU:n elintarvikelainsäädäntö määrittelee, miten elintarvikkeita voidaan nimetä. Maitotuotteiden nimiä, kuten jogurtti tai maito, voidaan käyttää vain maidosta valmistetuissa tuotteissa. Kasviperäistä tuotetta ei tämän vuoksi voida nimetä kaurajogurtiksi.

Valio Oddlygood® reseptit leivontaan ja ruoanlaittoon

Kokkaa, leivo, nauti. Ja huomenna sama uudelleen. Mitä parempi maku, sitä suurempi vaikutus.

Näytä lisää herkkuja

ODDLYGOOD INSTAGRAMISSA

Seuraa meitä IG:ssä, jos aamupala on illan viimeinen ajatuksesi tai kaipaat inspiraatiota kasvipohjaiseen kokkailuun!

Sinua voisi kiinnostaa myös...

Tuotteen takana
Mitä on Valio Oddlygood®?
Tuotteen takana
Erikoisen hyvä kaurajuoma
Ruokavaliot
Vegaaniruokavalio