Parhaat vappuruoat

Vappuna juhlitaan suomalaista työtä ja kevättä. Juhlintaan kuuluvat perinteiset vappuruoat, kuten munkit, tippaleivät, sima, sillit ja perunasalaatti. Kokoa perhe ja ystävät vappuherkkujen äärelle piknikille, brunssille tai lounaalle.

Vappumenut

Vappumenu saa olla rento ja värikäs. Perinteinen vappumenu rakentuu klassikoiden, kuten perunasalaatin ja sillin sekä munkkien ja siman ympärille. Katso luottoreseptit ja onnistu!

Moderni vappumenu on saanut vaikutteita maailmalta ja tarjoilee uusia ideoita klassikkoherkkujen tarjoiluun. Uusista makuelämyksistä voi kehkeytyä ystäväporukan omia vappuklassikoita!

Jos aurinko oikein paistaa, voi vappuna avata grillikauden.

Moderni vappumenu
Perinteinen vappumenu
Vapun grillimenu

Vappuruoat

Kokosimme yhteen parhaat reseptit vapun ruokiin. Katso valmistusvinkit rapeakuorisiin ja sisältä pehmeisiin munkkeihin ja kurkkaa uudet ideat munkkien tarjoiluun.  Vapun leivonnaisista löydät vinkit perinteisiin tippaleipiin  ja erilaisten donitsien valmistamiseen. Vai leivotko leikkisän vappukakun vieraiden iloksi?

Kata pöytään myös suolaista syötävää pikkusuolaisten muodossa. Ruokaisat ja helpot salaatit  ovat vapun suosikkeja ja kuin luotu jaettaviksi! Vappujuomavinkkien avulla valmistat itse tehdyn siman tai taiot kuohuvaisia, keväisiä drinkkejä ja booleja.

Vappusalaatit
Vapun leivonnaiset
Munkit
Vappukakut
Vappujuomat
Vapun pikkusuolaiset

Kolme tapaa viettää vappua: vappubrunssi, vappupiknik vai juhlat lasten kanssa?

Vietätkö vapun iloisesti lasten kanssa ilmapalloja ihaillen, kevätauringon alla ulkona piknikillä serpentiiniä puhallellen vai suojassa toukokuun arvaamattomalta säältä sisätiloissa brunssaillen? Katso vinkit joka tilanteeseen.

Lasten vappusuosikit kokoaa yhteen lasten ja lastenmielisten hauskat herkut, jotka saavat pienet ja isotkin suut hymyyn. Vappubrunssi katetaan sisätiloihin, jolloin tarjottavat voivat olla asteen fiinimpiä. Vappupiknikille pakataan ruokaa ja herkkuja, jotka kestävät kuljetuksen ja ovat helppo jakaa piknikmatolle kokoontuvien ystävien kesken.

Lasten vappusuosikit
Vappubrunssi
Vappupiknik
Hyvää vappua!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›