Ihan erilainen vappu

Kokoa perhe vappuherkkujen äärelle. Vappuna juhlitaan suomalaista työtä ja kevättä perinteisten vappuruokien kuten munkkien, donitsien, siman ja perunasalaatin kanssa.

Makeaa vappua!

Katso valmistusvinkit rapeakuorisiin ja sisältä pehmeisiin munkkeihin ja kurkkaa uudet ideat munkkien tarjoiluun. Vapun leivonnaisista löydät vinkit erilaisten donitsien valmistamiseen. Vai leivotko leikkisän vappukakun perheenjäsenten iloksi?

Vapun suosikkiruoat

Kokosimme yhteen parhaat reseptit vapun ruokiin. Ruokaisat ja helpot salaatit  ovat vapun suosikkeja. Vappujuomavinkkien avulla valmistat itse tehdyn siman tai taiot kuohuvaisia, keväisiä drinkkejä ja booleja. Tarjoile perheenjäsenille myös suolaista syötävää pikkusuolaisten muodossa.

Miten vietät vappua?

Kolme tapaa viettää vappua: vappubrunssi olohuoneen lattialla, vappupiknik kotipihalla vai grillaten omalla terassilla? Jos aurinko oikein paistaa, voi vappuna avata grillikauden.

Tästä muistilistat vapun syömisille

Vappumenu saa olla rento ja värikäs. Perinteinen vappumenu rakentuu klassikoiden, kuten perunasalaatin ja sillin sekä munkkien ja siman ympärille. Moderni vappumenu on saanut vaikutteita maailmalta ja tarjoilee uusia ideoita klassikkoherkkujen tarjoiluun.

Lasten kestosuosikkeja ovat tietenkin nauravat nakit ja munkit. Rennot lasten vappusuosikit voi seivästää tikkuihin tai tarjoilla uudella hullunkurisella tavalla.

Hyvää vappua!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›