Vapun grillimenu avaa grillikauden

Vappuinen auringon pilkahdus voi sytyttää grillausinnon. Tämän menun ääressä hyvät hetket on taattu.

Jos sää sallii, vappuna voi viettää grillikauden avajaisia. Ribsit, hampurilaiset ja vartaat ovat suosituimpia grilliherkkuja, jotka maistuvat erityisen hyviltä pitkän talven jälkeen. Tarjoa niiden seurana raikkaita salaatteja, kuten varaslähdön kesään tarjoavaa grillijuusto-mansikkasalaattia tai grillattua nizzansalaattia.

Grilliteemaan sopii myös nyhtöleipä, joka maistuu parhaalta jaettuna. Sen voi valmistaa uunissa ruokahalun herätteleväksi alkupalaksi, jonka äärellä vappujengi viihtyy.

Jos grillikauden avajaisissa haluaa kokeilla jotain uutta, suosituksemme on parsahodarit, joissa yhdistyvät parsa, rapean muhkeat sipulirenkaat, raikas salaatti sekä valkosipulinen paksuhko kastike - mitä muuta kevään ensi grillaukselta voisi toivoa?

Tuhdin grillimenun jälkiruokana maistuvat raikkaat ja yksinkertaiset herkut, kuten jäätelö. Mikä olisikaan parempaa, kuin avata kesän jäätelökausi vappuna kattamalla vieraille helppo jäätelöbuffet Valion uusista jäätelöistä?

Jos joku jää kaipaamaan vapun perinteitä, seuraavista vinkeistä on apua.
Perinteinen vappumenu
Munkit
Vappujuomat
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›