Perinteinen vappumenu pitää vapputunnelman yllä

Perinteinen vappumenu syntyy vappuruokaklassikoista, jotka maistuvat niin aaton illanistujaisissa kuin vappupäivän juhlinnoissa.

Vappumenu yksinkertaisuudessaan:

  1. perunasalaatti, nakit ja lihapullat
  2. pastasalaatti
  3. silli
  4. munkit, tippaleivät, rosetit ja tuulihatut
  5. sima ja muut vappujuomat

Perinteinen vappuruoka pitää pintansa - valitse suosikkisi

Itse tehty perunasalaatti maistuu nakkien ja lihapullien seurana. Perunasalaatin voi valmistaa myös italialaiseen tyyliin paahdetulla kinkulla tai Valio AURA® juustolla täydennettynä.

Pastasalaatti on mukavan ruokaisa vappuklassikko, jota on helppo valmistaa isompi satsi vappujuhlijoiden kanssa jaettavaksi.

Perinteiseen vappumenuun kuuluvan sillin voi tarjoilla tyylikkäästi liköörilaseista tai tartarina perunoiden tai ruisnappien päältä.

Jälkiruokana maistuvat rapeat vappumunkit ja tippaleivät tai rosetit. Jos haluat vähän oikaista valmisteluissa, kokeile vikkelään valmistuvia pikamunkkeja. Myös tuulihatut suolaisilla ja makeilla täytteillä sopivat perinteiseen vappumenuun.

Vinkki vappuvalmisteluihin

Jos juhlit vappua ystävien kanssa #yhdessäpöydässä, voi vappumenun ruokalajit koota yhteen nyyttärihengellä. Löydät alta lisää vappuisia vaihtoehtoja!

Vappusalaatit
Vapun leivonnaiset
Vappukakut
Vappujuomat
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›