Vappukakku kattaa ilon

Vappuna kakku saa olla kunnolla makea ja iloisen värikäs!

Leivo vapuksi hauska kakku

Vappuna kakkuleipuri voi heittäytyä leikkisäksi. Leivo iloksi kakku, joka tuo hymyn huulille niin iloisella ulkonäöllään kuin mahtavalla maullaan. Suosikkikakkumme vappuun ovat mehevä mokkapalakakku, vadelmalta ja kinuskilta maistuva popcorn-juustokakku, enemmän on enemmän -mentaliteetilla koottu jäätelökakkuräjähdys sekä tuhti kakunystävien unelma – suklaapatukkakakku.

Juustokakku toimii aina

Juustokakku toimii juhlassa kuin juhlassa. Esimerkiksi vaniljainen juustokakku ja mangojuustokakku ovat suosikkireseptejä, jotka maistuvat varmasti.

Katso kaikki juustokakut

Juhlava vappukakku

Tyylikkäin valinta vappupöytään on samppanjamoussella täytetty ja sokeroiduilla ruusun terälehdillä koristeltu kakku.

Vappuna saa leikitellä myös kakkujen koristelussa. Käytä koristeluun värikkäitä makeisia, syötäviä kukkia tai sokerimassakoristeita. Myös tikkujen tai pillien päähän kiinnitetyt pienet ilmapallot käyvät vappukakun koristeeksi.

Vappukakku piknikille

Vappupiknikille sopii parhaiten kakku, joka ei pahastu kuljetuksesta ja pienistä kolhuista. Kuivakakut sopivat piknikille erityisen hyvin, mutta myös yksinkertaiset kuorrutetut kakut on helppo ottaa mukaan. Porkkanapiirakan, mehevän chili-suklaakakun ja helpon valkosuklaakakun voi valmistaa etukäteen ja kuljettaa paikan päälle vuoassa hyvin peitettynä. Myös juustokakku on kätevä valinta piknikille, sillä sitä ei tarvitse irrottaa vuoasta ennen kuin vasta paikan päällä. Muista vain pakata kakkulapio piknik-koriin !

Piknik kotipihalla?

Vappupiknikille sopii parhaiten kakku, joka ei pahastu kuljetuksesta ja pienistä kolhuista. Kuivakakut sopivat piknikille erityisen hyvin, mutta myös yksinkertaiset kuorrutetut kakut on helppo ottaa mukaan. Porkkanapiirakan, mehevän chili-suklaakakun ja helpon valkosuklaakakun voi valmistaa etukäteen ja kuljettaa paikan päälle vuoassa hyvin peitettynä. Muista vain pakata kakkulapio piknik-koriin !

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›