Vappukakku kattaa ilon

Veikeä vappuhalko, raikas sitruunakakku, ihana limejuustokakku vai gluteeniton vappukakku? Vappukakuissa riittää valinnanvaraa! Mikä näistä kakuista on sinun suosikkisi?

Onko juhlaa, jota kakku ei kruunaisi? Jos haluat päästä pienellä vaivalla, valitse leivottavaksi peltikakku tai joku muu helpoista vappukakuistamme. Piknikille kannattaa ottaa mukaan kakku, joka ei pieniä töyssyjä säikähdä.

Helppoja vappukakkuja

Vaivattomasti suoraan uunipellillä syntyvät peltikakut ja erilaiset mokkapalat ovat mainioita tarjottavia vappujuhliin. Jos haluat peltikakkuihin näyttävyyttä, viimeistele kakku hauskalla kuorrutteella ja karkeilla tai muilla koristeilla. Aikuisten vappujuhliin ehdotamme Limoncello-liköörillä kostutettua ja raikkaan sitruunaista vappuhalkoa tai helppoja mojito-paloja.

Aina toimivia juustokakkuja

Juustokakku toimii juhlassa kuin juhlassa. Tuhdin vappukakun ystävälle ehdotamme herkullista Baileys-juustokakkua tai runsasta Daim-juustokakkua. Raikkaammista kakuista pitävälle puolestaan sopivat pirteä limejuustokakku, keväisen keltainen passionjuustokakku ja veikeä ampparikakku.

Katso kaikki juustokakut

Juhlavia vappukakkuja

Onko tiedossa fiinimmät vappujuhlat? Tyylikkäiden vappujuhlien ehdoton kakkusuosikki on samppanjamoussella täytetty ja sokeroiduilla ruusun terälehdillä koristeltu shampanjamoussekakku. Hienompiin vappujuhliin sopivat myös näyttävä suolakinuskikakku sekä marjainen charlotte russe.

Kakkuja piknikille

Vappupiknikille sopii parhaiten kakku, joka ei pahastu kuljetuksesta ja pienistä kolhuista. Kuivakakut ja vadelmabrowniet voi valmistaa hyvin jo etukäteen ja kuljettaa paikan päälle vuoassa peitettynä. Lisäksi piknikille sopivat juustokakut ja mutakakut, jotka voi irrottaa vuoasta vasta paikan päällä. Psst! Muista pakata piknikkoriin kakkulapio!

Sesonki
Vappuleivonnaisten suosikit
Sesonki
Pikkusuolaisia vappujuhliin
Sesonki
Sima ja vappujuomat