Vappukakku

Vappukakut

Vappuna kakku saa olla kunnolla makea ja iloisen värikäs! Valmista vappupöytään kaunis täytekakku, raikas juustokakku tai hauska jäätelökakku. Vuoassa tarjoiltavat kakut ja kuivakakut sopivat myös piknikevääksi.

Juhlava vappukakku

Vappuna kakkuleipurikin voi heittäytyä leikkisäksi. Leivo vieraiden iloksi kakku, joka tuo hymyn huulille niin iloisella ulkonäöllään kuin mahtavalla maullaan. Suosikkikakkumme vappuun ovat mehevä mokkapalakakku, vadelmalta ja kinuskilta maistuva popcorn-juustokakku, tötteröllä koristeltu jäätelökakku sekä tuhti suklaapatukkakakku.

Juustokakku toimii juhlassa kuin juhlassa. Esimerkiksi vaniljainen juustokakku on suosikkiresepti, joka maistuu varmasti kaikille. Tyylikäs valinta vappupöytään on samppanjamoussella täytetty ja sokeroiduilla ruusun terälehdillä koristeltu kakku.

Vappuna saa leikitellä myös kakkujen koristelussa. Käytä koristeluun värikkäitä makeisia, syötäviä kukkia tai sokerimassakoristeita. Myös tikkujen tai pillien päähän kiinnitetyt pienet ilmapallot käyvät vappukakun koristeeksi.

Vappukakku piknikille

Vappupiknikille sopii parhaiten kakku, joka ei pahastu kuljetuksesta ja pienistä kolhuista. Kuivakakut sopivat piknikille erityisen hyvin, mutta myös yksinkertaiset kuorrutetut kakut on helppo ottaa mukaan. Porkkanapiirakan, mehevä chili-suklaakakun ja helpon valkosuklaakakun voi valmistaa etukäteen ja kuljettaa paikan päälle vuoassa hyvin peitettynä. Myös juustokakku on kätevä valinta piknikille, sillä sitä ei tarvitse irrottaa vuoasta ennen kuin vasta paikan päällä.

Energiatarpeesi