Vappukakku kattaa ilon

Veikeä vappuhalko, helppo peltikakku, ihana juustokakku, gluteeniton vappukakku vai hienostunut shampanjamoussekakku? Vappukakuissa riittää valinnanvaraa! Mikä näistä kakuista on sinun suosikkisi?

Helppoja vappukakkuja

Vaivattomasti suoraan uunipellillä syntyvät peltikakut ja erilaiset mokkapalat ovat mainioita tarjottavia vappujuhliin. Jos haluat peltikakkuihin näyttävyyttä, viimeistele kakku hauskalla kuorrutteella ja karkeilla tai muilla koristeilla. Peltikakkujen lisäksi helposti syntyy myös värikäs jäätelökakkuräjähdys, jossa jäätelö saa kaverikseen keksejä, mansikoita ja suklaarakeita. Aikuisten vappujuhliin ehdotamme Limoncello-liköörillä kostutettua ja raikkaan sitruunaista vappuhalkoa.

Aina toimivia juustokakkuja

Juustokakku toimii juhlassa kuin juhlassa. Tuhdin vappukakun ystävälle ehdotamme tosiherkuttelijan unelmaa, suklaapatukkakakkua, leikkisää popcornjuustokakkua, vaahtokarkeilla koristeltua kinuskijuustokakkua tai runsasta Daim-juustokakkua. Raikkaammista kakuista pitävälle puolestaan sopivat pirteä limejuustokakku ja monen juustokakkusuosikki, mangojuustokakku. Gluteenittomaan ruokavalioon sopii samettisen pehmeä gluteeniton juustokakku.

Katso kaikki juustokakut

Juhlavia vappukakkuja

Onko tiedossa fiinimmät vappujuhlat? Tyylikkäiden vappujuhlien ehdoton kakkusuosikki on samppanjamoussella täytetty ja sokeroiduilla ruusun terälehdillä koristeltu shampanjamoussekakku. Hienompiin vappujuhliin sopivat myös näyttävä gluteeniton suklaakakku sekä mustikkasoseella marmoroitu mustikkajuustokakku.

Kakkuja piknikille

Vappupiknikille sopii parhaiten kakku, joka ei pahastu kuljetuksesta ja pienistä kolhuista. Mehevän chili-suklaakakun ja erilaiset kuivakakut voi valmistaa hyvin etukäteen ja kuljettaa paikan päälle vuoassa peitettynä. Lisäksi piknikille sopivat juustokakut, jotka voi irrottaa vuoasta vasta paikan päällä. Psst! Muista pakata piknikkoriin kakkulapio!

Parhaat vappuruoat
Vapun leivonnaiset
Vapun pikkusuolaiset
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›