Moderni vappumenu jää ystävien mieleen

Ruoka tuo ystävät yhteen myös vappuna. Moderni vappumenu tarjoaa uusia makuelämyksiä, joista voi kehkeytyä ystäväporukan uusia vappuklassikoita.

Moderniin vappumenuun on haettu vaikutteita maailmalta ja pöytä on katettu uusilla ideoilla tuttujen vappuherkkujen tarjoiluun.

Raikas versio perinteiselle perunasalaatille syntyy couscousista tai kvinoasta. Salaattien rinnalla maistuvat pitkään kypsytetyt herkuttelujuustot, pikkusuolaiset, suolaiset muffinit ja keväältä maistuva mehevä tuoreparsapiirakka.

Vappupöytään kuuluu yleensä kalaa. Modernissa vappumenussa lohi tarjotaan viime vuosina uuteen suosioon nousseen voileipäkakun muodossa katkarapujen kera. Jos lihapullat kuuluvat vappujuhlijoiden menun toivelistalle, moderni versio syntyy, kun ne tarjoillaan korealaisittain.

Jälkiruoaksi on tarjolla hittiherkun ainekset omaavia croissant-munkkeja, jotka valmistuvat perinteisiä munkkeja nopeammin ja saavat täytteekseen kinuski- ja vadelmatuorejuustoa. Jos haluat kattaa pöytään kakun, valmistuu popcorneista hauska ja näyttävä pohja juustokakulle.

Mokkapalakakku lainaa klassikon aineksia modernilla otteella: kuorrutetta ja kinuskin makuista täytettä löytyy myös kakun kerroksien välistä, ja juhlaväki on haltioissaan. Lue myös vinkit mokkapalakakun kokoamiseen!

Modernit vappujuomat

Modernin vappumenun juomiksi suosittelemme raikasta pink lemonadea ja punaista simaa. Kuohuva jäätelösooda valmistuu kahdesta raaka-aineesta ja sopii niin tervetuliaismaljaksi kuin menun päätökseksi.

Testaa rohkeasti, mistä reseptistä muotoutuu uusi vappusuosikkinne!

Lisää ideoita vapun tarjoiluihin:

Vappubrunssi
Vappujuomat
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›