Moderni vappumenu jää mieleen

Maistuisiko tutut vappusuosikit uudella tapaa tarjoiltuna? Moderni vappumenu tarjoaa uusia makuelämyksiä, joista voi kehkeytyä uusia vappuklassikoita.

Moderni vappumenu tarjoilee vapun tuttuja makuja uudella tapaa maustettuna. Kokeile perinteisen perunasalaatin tilalla ruokaisaa peruna-parsasalaattia tai nosta pöytään kvinoasalaattia tai herkullista couscouslisäkettä. Jos tarjoilet lihapullia, kokeile maustaa ne tällä kertaa vaikka korealaiseen tai marokkolaiseen tyyliin.

Tässä menussa myös vapun jälkkäripöytä saa uutta ilmettä. Ilahduta pöytäseurue Limoncello-liköörillä maustetulla vappuhalolla tai vaikka nopeasti croissant-taikinasta syntyvillä munkeilla. Vai sopisiko pöytään sittenkin hauska popcornkakku?

Modernit vappujuomat

Modernin vappumenun juomiksi suosittelemme raikasta pink lemonadea, kahdesta raaka-aineesta valmistuvaa kuohuvaa jäätelödoodaa, omena-inkiväärisimaa tai ihania mocktaileja. Pikaiselle vappukokille sopii myös nopeasti syntyvä puolukkasima.

Testaa rohkeasti, syntyykö näistä resepteistä uusia vappusuosikkejasi!
Vapun grillimenu
Vappubrunssi kotona
Vapun leivonnaiset
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›