Vappusalaatit

Perinteinen perunasalaatti, maukas coleslaw, herkullinen pastasalaatti ja muut ruokaisat salaatit maistuvat eväänä vappupiknikillä ja sopivat hyvin myös vapun brunssipöytään.

Ruokaisat salaatit ovat mainiota tarjottavaa vappupiknikille ja brunssille. Valitsetko aina niin herkullisen perunasalaatin vai testaatko tällä kertaa jotain uutta ja ihanaa?

Vappusalaatit piknikille

Ruokaisat salaatit sopivat hyvin piknikevääksi, sillä ne voi valmistaa etukäteen ja pakata mukaan esimerkiksi pakasterasioihin. Salaatin pohjana kannattaa käyttää jotain täyttävää ja hyvin säilyvää raaka-ainetta, kuten perunaa, pastaa tai couscousia. Täydennä vappusalaattia esimerkiksi juustolla, kinkulla, kanalla tai kasviksilla.

Perunasalaattia joka makuun

Vapun herkullisin salaatti syntyy tietenkin perunasta. Perinteisessä perunasalaatissa maut sidotaan yhteen majoneesikastikkeella. Keveämmän version tästä loihdit kermaviilillä tai green goddes -salaatista tutulla kastikkeella.

Katso kaikki perunasalaatit

Ruokaisa salaattisuosikki: pastasalaatti

Klassinen kinkku-pastasalaatti ja makaronisalaatti ovat varmoja valintoja vappupöytään. Grillijuusto-pastasalaatti ja kreikkalainen pastasalaatti maistuvat myös kasvissyöjille.

katso kaikki pastasalaatit
Sesonki
Munkit tekevät vapun
Sesonki
Sima ja vappujuomat
Sesonki
Vappukakku kattaa ilon