Vapun rennot pikkusuolaiset

Pikkusuolaiset ovat täydellistä tarjottavaa vappuna. Katso herkulliset reseptit maistuviin suupaloihin.

Pikkusuolaisia vappupöytään

Vapun pikkusuolaisiin kuuluvat tietenkin nakit, lihapullat ja erilaiset sillit. Nakkipiilot ovat ikisuosikki, jotka maistuvat etenkin pienemmille juhlijoille. Raikas smetanasilli on puolestaan varttuneempien vapun viettäjien mieleen.

Bruschettoja on helppo valmistaa eri täytteillä moneen makuun.  Myös suolainen piirakka sopii hyvin pikkusuolaiseksi, kun sen leikkaa valmiiksi annospaloiksi.

Suolaisia suupaloja juustoista

Juustot sopivat hyvin vappupöytään. Kokoa keväinen juustotarjoilu 3–5 erilaisesta juustosta ja raikkaista lisäkkeistä. Juustoista voi myös valmistaa kivoja pikkusyötäviä, kuten suloisia kinkku-juustominisandwicheja. Helpoiten pikkusuolaiset on hoidettu, kun kokoaa yhteen juustolärvilaudan.

Vappujuhlien suosikkisuolaiset

Lihapullaslidersit valmistuvat tarjolle kymmenessä minuutissa hodarileipää hyödyntäen ja nachot tekevät kauppansa aina.

Suolainen versio munkeista

Vapun henkeen sopivat erityisen hyvin myös suolaiset donitsit, jotka on koristeltu sipseillä ja pienillä suolakekseillä – nam! Yhdestä taikinasta valmistuu sekä donitseja että pikkumunkkeja.

Katso vinkit

Pikkusuolaisten rinnalla voi tarjota ruokaisia vappusalaatteja, munkkeja ja vappukakkua! Katso kaikki vappuideat ja inspiroidu!

Vappusalaatit
Munkit
Vappukakut
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›