Pikkusuolaisia vappujuhliin

Pikkusuolaiset ovat täydellistä tarjottavaa vappuna: ne sopivat niin vappubrunssille, kuohuvan kaveriksi kuin piknikillekin. Kokoa herkullinen buffetpöytä tai täydennä muita vapputarjoiluja maukkailla suupaloilla!

Vapun pikkusuolaisiin kuuluvat tietenkin nakit, lihapullat ja erilaiset sillit. Nakkipiilot ovat ikisuosikki, jotka maistuvat etenkin pienemmille juhlijoille. Raikas smetanasilli puolestaan on varttuneempien vapun viettäjien mieleen. Myös suolainen piirakka sopii hyvin pikkusuolaiseksi, kun sen leikkaa valmiiksi annospaloiksi.

Suolaisia herkkuja hieman isompaan nälkään

Rakastetut hot dogit eli hodarit, helppo nachopelti, meksikolaisten makujen ystävän kanaburrito ja perinteinen peltilihapiirakka vievät mukanaan isommankin nälän. Sopii hyvin vapputarjoilujen pääruoaksi tai jaettavaksi isomman perheen kesken!

Suolaisia suupaloja juustoista

Juustot sopivat mainiosti vappuun. Kokoa keväinen juustotarjoilu 3–5 erilaisesta juustosta ja raikkaista lisukkeista, kuten hilloista, marmeladeista, kekseistä ja hedelmistä. Juustoista voit valmistaa myös kivoja pikkusyötäviä, kuten suloisia kinkku-juustominisandwicheja. Jos haluat päästä todella helpolla, kokoa rento juustolärvilautanen.

Sesonki
Vappusalaatit
Sesonki
Munkit tekevät vapun
Sesonki
Vappukakku kattaa ilon