Vapun rennot pikkusuolaiset

Pikkusuolaiset ovat täydellistä tarjottavaa vappuna: ne sopivat niin vappubrunssille, kuohuvan kaveriksi kuin piknikillekin. Kokoa herkullinen buffetpöytä tai täydennä muita vapputarjoiluja maukkailla suupaloilla!

Pikkusuolaisia vappupöytään

Vapun pikkusuolaisiin kuuluvat tietenkin nakit, lihapullat ja erilaiset sillit. Nakkipiilot ovat ikisuosikki, jotka maistuvat etenkin pienemmille juhlijoille. Raikas smetanasilli puolestaan on varttuneempien vapun viettäjien mieleen. Myös suolainen piirakka sopii hyvin pikkusuolaiseksi, kun sen leikkaa valmiiksi annospaloiksi.

Suolaisia suupaloja juustoista

Juustot sopivat mainiosti vappuun. Kokoa keväinen juustotarjoilu 3–5 erilaisesta juustosta ja raikkaista lisukkeista, kuten hilloista, marmeladeista, kekseistä ja hedelmistä. Juustoista voit valmistaa myös kivoja pikkusyötäviä, kuten suloisia kinkku-juustominisandwicheja. Tai jos haluat päästä helpolla, kokoa rento juustolärvilautanen.

Suolaisia herkkuja hieman isompaan nälkään

Rakastetut hot dogit eli hodarit, helppo nachopelti, meksikolaisten makujen ystävän kanaburrito ja perinteinen peltilihapiirakka vievät mukanaan isommankin nälän. Sopii hyvin vapputarjoilujen pääruoaksi tai jaettavaksi isomman perheen kesken!

Suolainen versio munkeista

Vapun henkeen sopivat erityisen hyvin myös suolaiset donitsit, jotka on koristeltu sipseillä ja pienillä suolakekseillä – nam! Yhdestä taikinasta valmistuu sekä donitseja että pikkumunkkeja.

Katso resepti!

Jäikö vielä nälkä?

Pikkusuolaisten rinnalla voi tarjota ruokaisia vappusalaatteja, vappukakkua sekä tietenkin munkkeja. Katso lisää vappuideoita tästä!

Vappusalaatit
Munkit
Vappukakut
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›