Lasten vappusuosikit

Herkullinen lasten vappu syntyy, kun tarjoiluissa lyödään leikiksi. Lasten kestosuosikkeja ovat tietenkin nauravat nakit ja munkit, mutta vappuna ruoalla saa luvan kanssa leikitellä. Rennot lasten vappusuosikit voi seivästää tikkuihin tai tarjoilla uudella tavalla, eikä koristeluissa kannata säästellä.

Hullunkuriset ruoat lasten vappuun

Vappuna pizza on jälkiruoka ja se saa täytteeksi vaahtokarkkeja ja vappukakku syntyy popcorneista tai jäätelöstä. Karamellipopcorneja kannattaa valmistaa kerralla isompi määrä, sillä ne katoavat parempiin suihin nopeammin kuin ehdit sanoa hauskaa vappua! Lue Valio Koekeittiön Ilonan  vinkit popcornkakun kokoamiseen.

Jäätelökakkuräjähdys ei jää keneltäkään huomaamatta, sillä sen koristeluissa ei nuukailtu. Mokkapaloista tulee erityisen maukkaita Valio Fanny® vanukkaasta valmistettuna.

Suolaiset lasten vappusuosikit

Lasten vappupöydässä tarjoillaan myös ikisuosikkeja: nakkipiiloja, kananuggetteja ja miniburgeita, jotka ovat juuri sopivan kokoisia suolaisia makupaloja. Suolaiset muffinit ovat sallittuja myös aikuisille. Hedelmistä ja juustoista tehdyt toukat toimivat myös hauskoina vappupöydän koristeina.

Makeita vartaita ja dippailtavaa lasten makuun

Tikkuun on helppo tarttua ja dippailla. Pikamunkeista voi tehdä vaahtokarkkien ja marjojen kanssa makeita vartaita, joita on hauska dippailla mansikka- tai suklaadippiin. Cake popsit ja cookie popsit maistuvat tikun päässä entistä paremmilta.

Lasten vappujuomat

Herkullinen mansikkasima tai värikäs boolikimara sammuttaa isommankin janon. Vinkki! Valmista boolikimaraan jääpalat mehuista, niin maku ei laimene jään sulaessa.

Lystikästä vappua!
Munkit
Parhaat vappuruoat
Vappukakut
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›