Lasten vappusuosikit

Vappuna on lupa hullutella ihan luvan kanssa! Lasten vappujuhlien veikein kattaus syntyy nakkipiiloista, mokkapaloista, jäätelökakusta ja hauskoista vartaista.

Lasten vappusuosikkeja

Lasten vappupöydässä tarjoillaan ikisuosikkeja: vartaita, nakkipiiloja, kananugetteja, peltilihapiirakkaa sekä hauskoja miniburgereita. Hedelmistä ja juustoista tehdyt toukat toimivat paitsi vappupöydän tarjottavana, myös veikeinä koristeina.

Lasten hullunkuriset vappujuhlat

Jäätelökakkuräjähdys ei jää keneltäkään huomaamatta, sillä sen koristeluissa ei nuukailtu. Karamellipopcorneja kannattaa valmistaa kerralla isompi määrä, sillä ne katoavat parempiin suihin nopeammin kuin ehdit toivottaa "hauskaa vappua"!

Tikkuun on helppo tarttua ja dippailla

Nyt dippaillaan! Mansikka- ja suklaadippi ovat mitä mainiointa herkkua vaahtokarkki- ja marjavartaiden tai munkkien dippailuun. Eikä tikun päästä tarjottavista cake popseista ja cookie popseistakaan hauskuutta puutu!

Lasten vappujuomat

Herkullinen mansikkasima tai värikäs booli sammuttaa isommankin janon. Vinkki: Valmista boolin jääpalat mehusta, jolloin sulavat jäät eivät laimenna juoman makua.

Lystikästä vappua!
Sesonki
Munkit tekevät vapun
Sesonki
Vietä värikäs vappu
Sesonki
Vappukakku kattaa ilon